Emelsdk Merhaba, örneğin 12 dakkida süt pompası 30 ml çıkıyor. Bebek emdiğinde 30 ml kadar çıkar mı yani sağma makinası daha mı çok gelir bebek emdiğin de mi ?
LittleMabus Emelsdk bebek emerek sağma makinasından daha çok süt çıkarır hiçbir sağma makinası bebek kadar süt çıkaramaz. Emzirme danışmanıyla çalıştık böyle diyor. 🌸
Fenty Emelsdk Bebeğin emme kuvveti daha güçlüdür. En azından ilk zamanlar çene kuvveti pek olmasa da sonrasında güçlenir ve pompadan daha kuvvetli çekerler.
Emelsdk LittleMabus teşekkür ederim ☺️ göğüslerim son 3 haftadır özellikle gündüzler çok yumuşak oluyor emdiği için ve 1 veya 1 buçuk saat sonra açıkıyor mama veriyorum ilk 5 dakka güzel emiyor sonrası meme çekiyor tekrar alıyor ağzına. Geceleri 4saatte bir anca çok olmasa doluyor.
LittleMabus Emelsdk hatta göğüste süt hiç bitmez diyodu ben de nasıl bitmez sağıyorum işte bitiyo diyodum ama bebeğim emerken gerçekten asla bitmiyor emdikçe üretiliyor harika değil mi
LittleMabus Emelsdk doyup doymadığını siz daha iyi bilirsiniz ama çoğu zaman memeyi açlıktan değil sakinleşmek için istiyorlar diye düşünüyorum sık sık böyle saat başı emince de göğüsler sertleşmez ki ama mutlaka süt olur