Ervam5519 Merhaba sevgili anneler. Ben iim bebeğim 23gğnlük ve gaz sıkıntısı artınca eczanedrn Nurse Jarvey's diye gaz damlası aldım. Aranızda kullanıpta tam sonuç alan var mı acaba? Deneyimli anneler yorumlarınızı bekliyorum ☺️❤️
Bug123 Ervam5519 ben kullandım iyi bir ilaç ama eğer çok gazı varsa sana bi öneride buluna bilirim bir cay Kaşigi kimyonu biraz sıcak suda kaynat soğut bi tülbentten süz Ve bebeğine bi cay kaşı ver bu arada bide karnını zeytın yağı ile ov cNm bir şey olur diye şüpheye girersen eğer hayır birşey olmaz zararı Yok tabi yine sana kalmış birşey senin isteğine ballı benimde 38 günlük kızım var ve iki hafta önce gece gündür aynıydı aklıma öyle yapmak gelmedi hiç 4 yasında bide oğlum var onda vermiştim yapmıştım ama bunda akıl birakmadı en son kardeşim aradı abla oğlunda yaptığını yaptın mı diye o zaman seton düştü ve yaptım iyi yanı şuan da Çok gazı Yok ama gece uykusu yok kolik bebek bu saat uyanır gece saat 4 kadar sizin de öyle oluyor mu
Mehhatem Ervam5519 kimyonlu su iç rezene iç yada rezene anason kimyon karışımı iç hem süt yapar hem gaz çıkarır çocuktaki sütten geçiyo rahatlar
Busrasafak Ervam5519 ben cok memnunum damla kullandim doktor surup al dedi suanlik iyiyiz 2 ay 20 gunluguz
Me__likee Cemrelina prenses10 altını su ile yıka kurula ıslak mendil asla kullanma hakiki zeytinyağı sür Canim
Ervam5519 Bug123 evet bende veriyordum kimyon ve kendimde içiyordum Rezene ve anadonşu çayda veriyordum ama bu sefer uykudan kalkıyor hiç böyle olamamıştı gece güzel uyuyor çok şükür sadece sabahta beri saat 8 9dan beri uyanıp ağlıyor kasıyor kendini bende dayanamadım gittim ilaç aldım
Bug123 Ervam5519 Ervam5519 ya ben anasonlu cayı bilmiyorum cNm onun için sana birşey diyemem walla yanıltmak istemem o cay süt için mi gaz için mi acaba 🤔
Bug123 Benimde dün den beri sütüm az ya emziren anneler acik iştah olur ama bende Yok tam tersi hep ama hep tokum zar zor yiyip içiyorum süt için ne yaocam bilmiyorum çok üzülüyorum gerçekten kzım daha 38 günlük aç kalsın istemıyorun süt yapıcı seyler de içiyorum 😥😥😥
Ervam5519 Bug123 bende seninle aynıym hiç bişe yemek istemiyorum sadece şekerli şeyler istiyor canım birde canım anadonşu Rezene li çay içiyorum ben ondan veriyordum bebeğime iyi geliyordu ama daha ufak diye fazla vermek istemediğim için ilaç aldım
Deletedmom123 Ervam5519 Sab simplex, bio gia kullandım pek etki etmedi en son doktorumuz nurse harveys verdi bir aydın rahat kızım . Yalnız bildiğim kadarıyla 2 Aydan büyük bebekler kullanıyordu. İyi okuyun prospektüsünü
Ervam5519 Deletedmom123 sağlık ocağında ki ebe önerdi ama hatta zinconda vardı zincpn alkol içerdiği için bunu verdiler bana eczane de
deasdi Benim bebeğim 20 günlükken nurse harveys colex yazdı doktor.Sabah akşam yarım çay kaşığı ver,mecbur kalmadıkça kullanma dedi.Sadece 1 kez kullandım,faydasını gördüm.
Ervam5519 deasdi bende bugün iki kez 5 6damla verdim şuan rahat uyuyor eğer olursa sancı yatmadan gecede vermeyi düşünüyorum ama olmazsa vermicem daha bugün