Betul34 Doğum yapalı 5 ay oldu saçlarım 1 aydır çok fazla dökülüyor avuç avuç hergün hormonlardan mı oluyor yaşayan var mı doğumdan sonra böyle bişey kel kalıcam diye korkuyorum 😕
Kuzumveben Betul34 doğum sonrası oluyor benimde 4. Ayda basladi simdi azaldi dokulmuyor 7 aylık bebeğim bende kan degerlerine baktirmistim korkudan acayip dokuluyordu kan tahlilinde bisey cikmadi degerlerim iyi idi sende bi baktir aile hekimide bakiyor demir depolarin filan bosalmis ise takviye vitamin verirler ama uzulme herkeste oluyor zamanla azalacak
kuzeyto Betul34 kan degerlerinde bi sorun vs yoksa normalmis canim, bana dermatolog sabret yeniden cikicak o saclar, yenilenme doneminde sadece dedi. Pek caresi yok anlicagin. Ama bebek yasina gelmeden eskisinden de guzel oluyo saclar diyolar, ins oyle olur
Betul34 Kuzumveben baktırdım bi sorun yok değerlerimde hep 4. Aydan sonra başlıyor herhalde bu dökülmeler. Hormonlar yoluma girmeye çalışıyor ondan sanırım
Zhraagk Bende şuan aynı problemi yaşıyorum kestirdim sinirden saçlarımı.. Şampuanı değiştirdim fayda yok 🤦🏻♀️ Hergün süpürsemde heryer saç çıldırıyorum 😤
Betul34 Zhraagk aynen her yer saç gün aşırı ev süpürüyorum saçım salık yatamıyorum kesitrcem diye gittim bende kıyamadım uzun saç seviyorum ama yakındır çünkü çıldırcam bende 😁
Ladyofdark Benim de 4. Ayda başladı duş sonrası resmen tutam tutam geliyor elime saçlar. Mühendisin oğlu sayfasında bir şampuan gördüm araştırdım almayı düşünüyorum yorumlar oldukça tatmin edici bi göz atın derim hem de vegan 🙏🏻 "Halalles"
Zhraagk Betul34 en azından başım hafifledi benim 😂 bide duş sonrası kolay oluyor başka bi işe yaramadı kestirmem 😂🤦🏻♀️
Cekuli Betul34 saç dökülmesinden çok ev süpürmekten bunaldım saçlarımı gram düşünmüyorum heryerde saçlar yerlerde saçlar 😁 yerler parkeler beyaz bide bir tel düşse kabak gibi görünüyor en son kazıyacağım🤦🏻♀️
Betul34 Cekuli aynen tam anlattığınız gibi dökülmesin diye uçlarından alıp kendim toparlıyorum ama yok o yere düşen saç direk ben bırdayım diyor 😁 İnşallah kısa zamanda geçer çünkü açılacak saçım az kaldı
Btl-btl Benimde 4.ayda başladı yanlış hatırlamıyorsam her gün tutam tutam geliyor her yer saç 😳umarım en kısa sürede geçer
Betul34 kuzeyto inşallah ya hala devam ediyor heryer saç depresyona giricem o derece sıkıldım artık avuç avuç dökülüyor