Kuzucukumsu Merhabalar 2,5 aylık bebeğim devamlı 15 dakikalık uykular yapıyor ve uykusunu alamadığı için çok huzursuz oluyor. Bu kadar küçükken 15 dakikalık uykular ona yeterli mi nereye kadar böyle gider ve ne yapmalıyım ne dersiniz tecrübeli anneler
Ayssss1 Kuzucukumsu 2 aylık olduğunda bozuldu uykumuz gece gündüz bu şekilde 4 aylık oldu hala aynı insallah düzelir
Liyazynp Kuzucukumsu 3 Ay 23 gunlüğüz şuan bebeğim sadece ilk 1 hafta çok uyudu ondan sonra hep 10 dk uykusu bundan sonra düzelir diye umut ediyorum
Busraveismailcinar Kuzucukumsu benimki de öyleydi şuan 10 aylık hala aynı uyumayınca uyumuyor ne yaparsan yap rutini olmasına dikkat et gazı olmasın yatırmadan önce aydınlık karanlık ayrımı nasıl onu incele derim bir de beyaz gürültü iyi geliyor üstüne kendi kokun olan tişörtle yatırabilirsin uzun uyurdu birazcık ddaha öyle
Rojbin27 Kuzucukumsu benimki daha 1 günlük dün doğdu hiç uyumuyor ya gözlerim morardı şimdi uyudu uyamıyorum ben uyudum Zaman bişeyi duymam ya ağlar duymam diye eşim kucağına aldı zaman ağlıyor biri aldı zaman hep beni istiyor
Kuzucukumsu Kafayı yiyeceğim gerçekten pusette sallıyorum şu an bırakınca direkt uyanıyor bırakmayınca da 15 dakika sonra uyanıyor zaten sinirlerim bozuldu bu çocuk hep böyle olursa ya