anneogulllll Kızlar oğlum hep aynı yöne sol tarafa yatıyor Bn düzelsem de geri dönüyor soluna düz kafa yastığı da aldım onda bile dönüyor kafası yamuldu napmalıyım yardımcı oln lütfen akıl verin
Mhnds anneogulllll Benin kızımızda öyle babynest ye yatırıp sol tarafın altına Yastık koyuyorum mecbur sağ tarafa yatıyor
Eylusunannesiii anneogulllll benm kiziminda yamuktu yatirdigimda yastikla desteklerdim donemeyecegi sekilde o ise yaradi yoksa kizimda hic durmazdi dönerdi resmen o yamuk kismi yer yapmisti😂 simdi gayet duzgun 10 aylik
anneogulllll Mhnds benimki 4 aylık oldu artık kolaylıkla kafasını çeviriyor ne yapsam sol tarafa yatıyor iki yastık yaptım arasına yatırdım yine fayda etmedi
Hibou Alt kısmına yastık koyun bel popo hizasına benim kızım öyleydi hatta artık boynunu sağ tarafa çeviremez hale gelmişti öyle öyle alıştırdım
Hibou anneogulllll https://imgyukle.com/i/kX5i1I Normal küçük bir yastığı bebek bu pozisyonu alacak şekilde yatırın o zaman dönemez yani illa satın almak şart değil. Eğer alacağım derseniz yan yatma yastığı diye geçiyor civilde var
anneogulllll Hibou bundanda kullanıyorum Kiraz çekşrdeklisini ama bu bile fayda etmedi şimdi yastığın sol tarafını yükselttim bakalım dönecek mi