Merve5693 Arkadaşlar siz olsanız bebeğinizi bırakıp çalışır mıydınız.. İşe girmem gerek okul kredim var ödenecek çocuk 6 aylık olunca görümcem bakacak yüksek lisans bitirdim atanamadık kasiyerlik yapacam çalışma saatleri sabah 8 akşam 6 çocukla gecşreceğim hergün 2 buçuk saatim olacak sonra uyuyacak bu adilmi ben ne yapayım arkadaşlar.. Haftasonu bir gün izin ondada ev işi yemek çocuk anneden çok hala görecek sizler ne yaptınız ne yapardınız
Rosaa Merve5693 yani kredin buraz daha bekleyebilirse ise girme derim ama eğer zaman tanimiyorlarsa mecbur gireceksin
Nurcan03 Merve5693 borç erteleme şansınız varsa erteleyin derim. Biraz daha büyüyünce başlasanız daha rahat edersiniz. Çünkü çocuğunuz daha çok küçük. Ama çare yoksa da Allah karşınıza daha rahat çalışma şartlarında iş imkanları çıkarsın. Şu an bulduğunuz iş çok zorlayıcı olur sizin ve bebeğiniz açısından.
BARTUMOM Merve5693 bölümün ne acaba kendi işinizi yapsanız belki daha mutlu olup çalışabilirsiniz benim oğlumda 10 aylık 1 aydır çalışıyorum yada evde özel ders verseniz liseye yada üniversiteye hazırlanan gençlere
buzlulimonata Cocuga kim bakacak? Aldigim harcadigim degecek mi? Kemer siksak gercekten yapabilimiyiz? Diye kendime sorardim. Bebeginiz cok kücük su an tabi ki son karar sizin ama iyi düsünün☺️
Muhasebeciana Merve5693 1 aydir calisiyorum ilk 1 hafta cok zorlandim kizimdan ayrilmakta ama baktimki ben mutlu kizim daha mutlu anne iyi olursa bebegide daha iyi oluyor evet benden cok babaannesi goruyor ama kizima iyi bi hayat sunabilmek icin buna mecburdum gerci benim kizim 13 ay 16 gunluk suan ama 6 ayliktaykende olsa calisirdim heleki borcum varsa beklenicek gibi degilse dusunmeden calisirdim
Mom4565 Merve5693 Asla bırakıp çalışmam bebeğim birda bebek olmiycak zaman geçiyor buyurken bana ihtiyacı var benim fikrim tabi bu
Atesalp Merve5693 çalışıyorum, oglum 4 aylik. Bebeğime annem bakıyor. Birakmak evet cok zor ama calismayi da istiyorum, kendim için bırakamam. Calismayi bırakırsam mutsuz olurum, mutsuz anne mutsuz es olurum, yapamam..
birtutamsac Merve5693 eğer ödeyebilirse eşiniz ya da erteleyebiliyosanız bekleyin derim. En azından 2-3 yaşına kadar. atanmış yahut kendi mesleğiniz olsa çalışın derdim şu durumda imkan varsa bebeğiniz çok küçük anneye ihtiyacı var 💜
Annesi23 Merve5693 çok zorundaysanız çalışın tabiki ama sadece o borç içinse erteleyin yıllarca ödemeyenler var af gelirse faizler silinir ana parayı ödersiniz. Ben çalışmamayı tercih ettim çünkü benden başkasını daha fazla görmesine dayanamazdım en güzel günlerini kaçıramazdım