Seuety Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor 😍 Kaç aylık oldu bebekelrinimiz,🤗 Dişler varmı yürüyormu♥️ Bizimki 13 aylık 6 dişi var 11 aydan beri yürüyoruz 11 ayda çıkarttı ilk dişini çok zorlanıyorum baya bi yaramaz kızım var 🤧🤧
Seyma_29_ Seuety merhaba. Benim kızımda 13. Ayında 4 dişimiz var 5.ve 6. yolda 😌 Düşe kalka yürüyoruz kıpır kıpır hiç yerimizde durmuyoruz 😁
Morfrenk Seuety 13 aylığız. 9 dişimiz var, tam yürüyor diyemem düşüp kalkıyor 2 aydır. Aşırı yaramaz dediğiniz gibi, tırmanıyor iniyor çıkıyor her yeri indiriyor🤪 zaten zamane bebelerinden başka bir şey beklenmezdi
muennesgenc Seuety benim kızımda 13 aylık 3 ekim doğumlu🥰 11 aylıkken yürümeye başladı şu an 12. Dişini çıkartıyor baya çıkardık şükür😬 bizim ki de çok aktif hiç durmuyor ☺️
sutlucikolata Seuety 13 aylik bir kizim var disleri yasina yakin cikmaya basladi 🦷😂 su an alt 1 ust 2 tane var hatta ustten 3. Dis yolda😂 yuruyor yasini doldurunca yurudu. Ilk adimini 11 aylikken atmisti 🥰 Bu ara aktivite olarak ne yapacagima sasmis durumdayim nasil yonlendire bilirim biraz kyboldum acikcasi siz neler yapiyosunuz cocuklarinizla?
Seuety muennesgenc maşallah biZ 6 taneyi zor çıkarttık şuanda gelen giden yok diş olarak sizinki masallh yani♥️🤗🤗 kız mı erkek mi acaba
Seuety sutlucikolata masallah😍kiz mi erkek mi acaba bebeginiz. oyuncak çok seviyoruz hep yeni bir oyuncak egitici şeyler tartlar beraber oynuyorum tek çocuk canı sıkılıyor bu yüzden onun oyun arkadaşı oluyorum çok hoşuna gidiyor onunla oynamaam bu arada bazen videolar izletiyorym dinletiyorum
Dilos01 Seuety 12 ay 24 günlük kizim yürümüyor koltuktan tutuyor cok tembel 😁yürümesi için can atıyoruz oysa 6 disimiz var bizimde 4 ust 2 altta bizimde cok yaramaz kızımız var 🥰
minelium Merhabalar 🥰 oğlum 13 aylık olucak. 7 dişi var 🦷 araştırmayı çok seviyor. Evin her yerini baştan sonra araştırıyor :) yemek konusunda sıkıntımız yok yemeyi seviyor ama emmeyi de çok seviyor :) pazartesi kontrolü var bakalım kaç kilo oldu. Oyun gruplarına götürüyorum başka bebeklerle oynamayı çok seviyor. Motor becerisi gelişsin diye değişik aktiviteler yapıyoruz 😊
aysenurrarass minelium merhaba oyun grupları olarak nereye getiriyorsunuz acaba yaşadığınız ilde bende çok istiyorum ancak bulamıyorum 😏
2bebelianne__ Seuety 14 aylık oldu prensesim 10 tane dişimiz var😍 1 buçuk aya yakındır desteksiz yürüyor hatta koşuyor 😂 7 eylül doğumlu ❤
ikiKudurukAnnesi 14 aylık kızım yaşına 4 5 gün kala yürüdü 7 dişi var şimdi azılar yolda 😣 çok yaramaz her yere tırmanıyor diğer odaların kapısı kapalı oturuyoruz gece 3 de uyanıp 7 ye kadar uyumuyor 😣