Haydinn Sadece anne sütü veriyorum 3 aylık özel hastane kontorülümüzde kilosu gayet iyiydi sonra bulunduğum ilçedeki devlet hastanesi takibimizi yapıyor oraya gittim 15 gün sonra tarttırdım kilosu aynı çıktı aradan 13 gün geçtikten sonra tartırdım 300 gr almış gözüküyor 100gr kıyafetten düştü ama , sonra İstanbul’a geldim 4 aylık kontorülü için gittik en son tartmamızın ardından 6 gün geçti 100 gr almıştı kilo alımı mı yavaşladı yoksa tartılarda bir sıkıntı mı var acaba ? çişli bezi var kaka her gün yapıyor nerdeyse
Yagizmomss Haydinn Haydinn sadece bezle tartılmadığı müddetçe kilosunu tam anlayamazsınız kıyafeti düştü olayı çok saçma benimkinde öyle tartıyorlardı şimdi doktoru hiç yorum yapamadı
Ummhafsito Haydinn gece beslenmesi nasıl, benim bebebiğim ilk ay kilo alamadı ebe gece 3 ile 5 arasında mutlaka emzirmemi söyledi o saatte emmek ayrıca kilo aldırır dedi öyle de oldu
Alpbeybi Haydinn 3 ay sonrası kilo alımı yavaşlar. 1 ayda kaç gram almış yani çözemedim denklemi? Bizim doktorumuz 3 ay sonrası 300 gram alması yeterli diyor
Haydinn Yagizmomss çok ince giydiriyorum birde bezini yeni almış oluyorum özeldeki doktorum hiç düşmüyor kıyafeti ne gelirse onu söylüyor 😂
Haydinn Alpbeybi toplam 300-350 gr aldı bu ay ama ondan önceki aylarda 1500 kilo almıştı nerdeyse o yüzden baya yavaşlamış geldi kilo alımı
Alpbeybi Haydinn hareketlendiyse, dönmeye başladıysa normal. Tabi sizde dramatik bi düşüş olmuş ama benim bebeğim 3 aydır 400-450 gram alıyor. Öncesinde 1 kilo almıştı 2 ay. 3,5 aylıkken dönmeye başladı, çok hareketlendi. Doktor o yüzden normal buluyor
Haydinn Alpbeybi aynen uykusu falan azaldı zaten hareketlendi kalkmaya çalışıyor yatırdığım yerden dönmeye uğraşıyor bazen dönüyor ☺️ kilosuda şuan gayet iyi bende kafama takmayayım artık o zaman düşeceğini biliyordum da fazla düşünce üzüldüm biraz