Wanderlust Elifayla23 baston bebek arabasi ve puset ayri ayri mi soruyorsunuz? Veya puset de takilan baston araba onerisi mi istediniz acaba?
bilgemira Elifayla23 iki tarz var bende bayb bee hem puset hem bebek arabası takiliyor ama arabaya takilmiyor . Birtane de maxi cosi var arabayada takilan puset bebek icin veya 1 yasa kadar kullaniliyor ama arabamiz yok tabi o ayri 😁 ama bebek arabam berbat elimde olsa cope atacam da eltimin atamiyorum .
ayseadem Elifayla23 joie kullanıyoruz çok memnunum sürümü çok kolay sepeti büyük nereye gidersek götürüyoruz kullanımı da çok pratik
Deletedmom789 Elifayla23 baby plus marka, rocket modeli kuşlanmıştık biz. Güzeldi beğendik, duruyor hala şuan ikiz bebek arabası kullandığım için onları dolap üstüne kaldırdım ihtiyaç duyarım diye
Elifayla23 Wanderlust katlanan yer kaplamayan baston model arıyorum . Puset takılan değil yani tek parça hafif küçük kullanışlı 😂
Elifayla23 bilgemira benim de baby me travel sistemim var ama asla bir yere sığmıyor satmaya da uğraşamıyorum atsan da atılmıyor başıma bela oldu galiba💆🏻♀️😂
Wanderlust Elifayla23 inglesina zippy light kullaniyorum cok memnunum tek elle acilip kapaniyor. Surusu cok rahat. Hergun ise gidip gelirken cocugu tut, cantayi tut onca esya arasinda hopp tek elle arabayi katla kaldir yapabiyorum oneririm
bilgemira Elifayla23 ay vallahi helede bugun oturak kismini oturttum dedim takilan kisim donmuyor deli oldum ve cok kırılgan
Elifayla23 ayseadem joie aklımda olan bi marka ancak dışarda görüyorum çok yıpranmış geldi gözüme bazılarında . Siz ne zamandır kullanıyorsunuz yıpranma durumu nedir acaba
Wanderlust Elifayla23 fiyat biraz yuksek ama cok saglam bir araba satici uzerine oturdu da kendini gezdirdi hatta satisi yaparken 🙈 2.cocugu falan dusunuyorsaniz tek araba ile ikisini de buyutur 😊
ayseadem Elifayla23 geçen yıl haziran ayında aldık ama yıpranma falan olmadı parçalarını çıkartıp yıkadım 3 kez onlarda da bir eskime olmadı maşallahı var yani 😅
ayseadem Elifayla23 brisk LX modeli benimki lacivert o zaman o vardı onu almıştım ama şimdi başka renk seçenekleri de gelmiş
Mrv38 Valla bende bugün aldım baston bebek arabası elimin altında kolayca olsun diye dolaptan aldım ben 2.el gayet temiz geldi 80 liraya aldım bebek arabasını iyisini almıştım zaten buda yeter bana