Heyecandorukta Haftaici 4 gun 08:00-18:30 Cumartesi 09:00-17:00 En az 2 covid asisi olmus Temizlik hijyene ozen gosteren 8 aylik oglumla ilgilenecek bos zamanlarinda basit ev isleri & toparlama yapacak Ilgilenen tanidiklarinizla paylasir misiniz?
Aysen58 Heyecandorukta oğlum 18 aylıktı bir bakıcı ile başladık kendi evinde bakıyordu ben sabah 6 da evden cikiyorum. Yaklaşık 1 ay çalıştık ama pat diye birakti. Kurallariniz az net olsun bir taviz diğer tavizi getirio bir taviz yine başka bir tavizi getirio ve malesef sonuç kötüye gidiyor biryerde patlak veriyor.
Aysen58 Heyecandorukta calisma saatleriniz de uzunmuş ya inşallah bulabilirsiniz. Allah kolaylık versin
Heyecandorukta Aysen58 dusunen adaylarla telefonda gorusecegim ucreti siz kendiniz icin mi bir tanidiginiz icin mi dusunuyorsunuz?
Heyecandorukta Aysen58 ben de cok adayla deneme yaptim evde kameradan rahatsiz olan mi dersiniz, 70 yasinda anneme saygisizlik eden mi dersiniz, cocuk bakiminda hatalar yapanlar mi dersiniz (banyodan sonra krem diye sampuan suruyor ve nolucak ki kaşınsa kaşınırdı şimdiye diyor)… hepsi ile yollarimi ayirdim. Dogru duzgun isini yapacak, ailemizden olacak birini ariyorum insallah cikar.
Heyecandorukta Aysen58 aslinda her çalışan aile gibi saatler baska nasil ise yetisebiliriz ki biz? Zaten calismak mecburiyetinde olmasam bakiciya da ihtiyacim olmaz yavruma kendim bakardim. benim de 08:30′da ofiste olmam gerekiyor istanbul trafiginde, zaten 8de bakiciya teslim edicem. Ise giriste de her isveren oyle anlayisli degil kart okutup giriyorum ben giris saatime bakiliyor. Eh aksam 5 bucukta cikiyorum, 6 bucukta eve girer girmez cocugu alicam. Daha nasil bir mesai saati ayarlayabilirim ki calisan bir anne olarak? Bulurum da insallah vicdanli iyi birini bulurum, tesekkur ederim.