NaimeYilmaz Mahirinannesiiiii Ben 10 aylık vermeye başladım. Ama onun bir ölçüsü var fazlası zararlıymış. Ölçüyü hiç hatırlamıyorum 1-1,5 çorba kaşığı kadar veriyorum şuanlık.
S_D Mahirinannesiiiii Merhaba bebeğe faydası ne peki tavuk ciğerinin. 9 ayı geçti ben hiç vermedim kendimde yemem. Ama faydalı birsey mi mi vermelimiyim bilemedim 🙄
deletedmom173 Mahirinannesiiiii canım iyice yıkayıp limon kabuğu ile kaynatıyorum daha sonra içerisine zeytinyağı yada tereyağı soğan domates kimyon sarımsak ekmek içi atıyorum pişiriyorum pirinçle de yapabilirsiniz doyurucu oluyor yoğurtla yediriyorum sonrasında çatalla ezip isterseniz blendırdan da geçirebilirsiniz
deletedmom173 Mahirinannesiiiii köfte olarak ta yapılabilir Kabakla falan güzel olur kaynatırsanız eğer limon kabuğu ile koku kalmıyor
Mahirinannesiiiii deletedmom173 peki ne kadar vermek gerek ve haftada kaç gün verebiliriz benim bebeğim 10 aylık
deletedmom173 Mahirinannesiiiii canım ben küçük tencerede yapıyorum böyle küçük kavanozlardan 2 3 tane çıkıyor hergün bir kavanoz yediriyorum sonra menü değiştiriyorum ayda 1 defa yeterli benim yedirdiğim gibi olursa
Mahirinannesiiiii deletedmom173 kusura bakmayında anlamadım 3 gün üst üste kavonoz bitene kadar yediriyor musunuz sonrada daha bir ay vermiyorsunuz yani ayda 1 kere ama siz yaptığınızın bitmesi için mi üçgün veriyorsunuz bebeğiniz severk yiyiyor mu
deletedmom173 Mahirinannesiiiii bebeğim yiyor canım şöyle söyleyim ben yaptığım yemekleri bebeğime 3 günlük falan yapıyorum sonrasında yeni menü hazırlıyorum her 3 günde bir yada 2 günde bir yeni menü veriyorum bu şekilde herşeyi yemiş tatmış oluyor ancak ciğere sıra geliyor bu şekilde balığı var eti var bunun bunları da yiyor meyve püreleri yapıyorum onlarda en fazla 3 günlük sonra taze olarak yapıyorum
Mahirinannesiiiii deletedmom173 Anladım canım çok teşekkür ederim 🥰🌸benim bebeğim birgün severek yese ertesi gün aynı şeyi yemiyor heralde diş çıkarıcak salyasıda çoğaldı bu ara Hergün farklı şey deniyorum oda yerseee 🥺🥺
deletedmom173 Mahirinannesiiiii hayırlısından çıkarsın inşallh canım diş çıkarıyorsa zor işte meyve püresi yap istersen soğuk soğuk yesin yavrucak elma çilek petibör bisküvi nektari yeni dünya kayısı rondodan geçirip yediriyorum iyi geliyor benim oğlum 4 tane diş çıkardı devamı da geliyor salya sümük her yerimiz
Mahirinannesiiiii deletedmom173 yeni yeni meyveler çıktıkca vermeye başladım canım 2-3 gündür şeftali veriyorum rondoda çekip dediğin gibi bisküvüylede verebilirm cannım çok saol tekrardann 🥰🥰