Ce_Ce Merhaba hanımlar yaşadığımız yerde eczanelerde iburamin zero bulamıyoruz . Sizler bulabiliyormusunuz veya bunun muadili başka hangi ilaçları kullanıyorsunuz çocuklarınız için
Wolverine Ce_Ce Dolven ve iburamin ikisi de ibuprofen şuruplar. Dolven kullanabilirsiniz. Bir yaş üstü ise bebeginiz her 10 kiloya bir ölçek şurup kullanılmalı. 15 kilo bir bebek 1.5 ölçek şurup içerse daha etkili sonuç alınabilir.
YoldasYilmaz Ce_Ce 2 gun once doktorumuz yazdığım ilaçları atmayın evde dursun, piyasada ilac bulamıyoruz dedi.halbuki ben açılan hiçbir ilaci evde tutmam,calpol hariç.
Ce_Ce Wolverine bebeğim 3 ay sonra 2 yaşına girecek eczacı corsal diye bir şurup vermiş soğuk alğınlığı için. Bu şurup hakkında bilginiz varmı? Daha önce kullandınız mı
Wolverine Ce_Ce hayır kullanmadım ama oda parasetamol bir şurup hem ateş düşürücü hem de gribal semptomlar için kullaniliyor bildiğim.
Ce_Ce YoldasYilmaz evet öyleymiş eczanelerde çocuk ilaçları kalmamış her ilaç bulunmuyor . Bizde bugün öğrendik çocuklar hastalanınca
elmaliturtam İstanbulda da öyle eczacıların dediği depolarda da kalmadı eşe dosta sorun diyorlar ekinde olan var ise diye çok tuhaf bir salgın bütün çocuklar hasta.
Ce_Ce dygusalmom97 evet biZde 4,5 eczaneye sorduk yokmuş. Bir eczacı yerine corsal diye bir şurup vermiş ama daha önce kullanmadık 20 aylık bebeğe verilirmi bilmiyorum.
elmaliturtam Ce_Ce aynen Allah hayır etsin doktorun dediği bu kış çok sert geçecek. Rabbim korusun bütün çocukları
Opticanmom Ce_Ce bana eczacı artık yok dedi doktorumu aradım var mutlaka hastane karşısı yerlere bakın dedi ve evet buldum aklınızda olsun devlet hastanesi karşısı eczanelere bakın