Gokyuzummm Meraba kızlar bebeğim 1 bucuk aylık 2 satte bir mama için uyanıyor acaba hep mi böyle gidecek ne zmaan uzun uzun uyuyacak.. anne sütü içmiyor sadcee mama bebelac kullanıyoruz 1
Sunshinemom Gokyuzummm benimki sadece emiyor.oda öyle sık sık uyanır 2,5 aylık💆🏼♀️ Emdiğide en fazla 5 dk he..
melekdag Gokyuzummm mamayı yedikten sonra uyuyorsa şükret et bence 😅 benim ki su ana kadar çoğu zaman gündüz uyumadı tabi gece 3-4 kere de kalkıyordu . (5 ay 25 günlüğüz )
MomyT Gokyuzummm ilk üç ay anne karnından dışarıya adapte olmak için sizi istediği için öyle yapıyor derdi açlık değil siz ve sizin kokunuz uyum biraz sabredin zamanla azalacak 6. Ayda 5 saat bile uyanmadan durabilir dedi çocuk doktorum.
Ftm_dmr11 Gokyuzummm Ne güzel 2 saatte bir uyanıyor benimki de bir buçuk aylık ve yarım saatte bir uyanıyor😁
Gokyuzummm Sunshinemom sık sık mesela.ne kadar acaba ben mama doyuruculugu azmi acaba diye düşündümde
Redpepper 2 aylık valla ona kalsa hep emecek 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum zor da olsa, daha çok küçükler kokumuzu istiyorlar
Redpepper Gokyuzummm benimki bu ay 1 kilo almış yani yetiyor demek bu da, 2 saatte bir emmesi normal yani bizi koklamak amaç