Genc_annee07 Merhaba,bebeğim 5. Ayının içinde ve kulakları kepçeleşmeye başladı benimle aynı durumu yaşayan ve geçmişte yaşayıp nasıl düzeleceği hakkında fikri olan var mı acaba 🤦🏼♀️ NOT: GÖRÜMCENİZ KEPÇE KULAKLIYSA HAMİLEYKEN DALGA GEÇMEYİN..
A15 Genc_annee07 benimde hafif kepçedir tek kulağım hiç umursamam takmam kendime özgüvenim var çok şükür sağlıklıyım diyorum ama bazı gerizekalılar insanın dış görünüşüyle alay edebiliyorlar oğlumda kepçe 6 yaşına gelince ameliyat olucak bu yüzden benim yaşadıklarımı yaşamasın
KucukAdamm 😂😂😂 Benim tek kulağım kepçe , sol kulak . Eşim hep benle ugrasirdi . Oğlum bir doğdu , sol kulak kepçe 😂😂😂😂
Adoskom Bizimde 5ay20gün ve uyurken hep kıvrılıyor ne kadar düzeltirsem düzeltiyim yine kıvrılmaya devam ediyor bu yüzden banada kepçeleşiyor gibi geliyor 😢
Hellolo Benim kızçem kepçe hemde öyle böyle değil ama biz bayılıyoruz çok tatlı komik duruyor kepçükellam büyüdüğünde rahatsız olursa yaptırmayı düşündük ona bırakacağız tercihi 🥰🥰 onuda bu halini severek büyütmeye çalışıyoruz bunun bir kusur olmadığını Allah’ın herkesi farklı özellik ve güzelliklerle yarattığını kulaklarının onun güzelliği olduğu şeklinde ♥️