Hasanhaticeazraderen Uykusuzluktan perişanım çaresizim artık. Akşam olunca gaz sancısı artıyor ve kusmalar şiddetleniyor ağız burun aynı anda kusuyor daha 16 günlük olduk yeni napcağımı bilmiyorum aynı durumu yaşayan var mı
Ayse01_ Hasanhaticeazraderen reflüsü var o zaman benim ki de öyleydi yine ara ara kusar ama önceki gibi değil bence yalancı emziğe alıştırmalısın daha sonra 2 3 saate bir emzir sürekli emzirmek hem gaz yapar hem reflü ben mesele çok gazı olunca altını tamamen açıyorum çünkü altı açıkken daha rahat çıkarıyor gazını daha sonra zeytinyağı ile karnına ve ayaklarına masaj yapıyorum çok rahat çıkarıyor
avaredolaniyorum Hasanhaticeazraderen gaz olmamasını istiyorsanız beslenmenize çok çok dikkat edin proteinden zengin beslenin üç öğün yiyin sütünüzün kalitesi artacaktır gazı olmaz bu şekilde. Eğer koliksede sallama çingene beşiği iyi gelecektir ya da battaniyede sallamayı deneyebilirsiniz
Nesvol Burundan kusma sebebi yanlış emzirmeden kaynaklı genzine kaçıyor sütünüz gaz içinde önerebilcrğim relactaz ben çok damla denedim sadece onun faydasını gördüm artı rahatça uyuyor
Hasanhaticeazraderen Nesvol dün nurse harveys damla alıp kullandık sanki daha fazla kusmaya başladı bide bunu deneyim o zaman 🙏🏻😓
Hasanhaticeazraderen Ayse01_ bende reflü diye düşünüyorum ama akşamdan sonra başlıyor kusmaları şiddetli bir şekilde kusuyor birde o kadar yoruldum ki hem uykusuzluk hem yorgunluk 😭 önerileriniz için teşekkür ederim dikkate alacağım dediklerinizi 🙏🏻
Hasanhaticeazraderen avaredolaniyorum iştahım pek yok gibi sırf yemek için yemeye çalışıyorum bu bir kaç gündür dün eşim sallamaya başladı kızdım ona alıştırmayalım dedim ama bu gidişle sallamaya alıştıracaz gibi görünüyor 🙏🏻
avaredolaniyorum Hasanhaticeazraderen işte beslenme çok çok önemli düzenli beslenin hamur işi değil ama sağlıklı bol proteinli sütünüzün kaliteside artacaktır bebeğinizin gazıda azalacaktır. İlk üç ay bebeklerde alışma diye birşey yok hem sizde önemlisiniz öyle rahat oluyorsa bebeğiniz bırakın olsun birazda siz dinlenin dinlenmezseniz sütünüzde azalır hem
Hasanhaticeazraderen avaredolaniyorum özellikle şunları yiyin diyeceğiniz şeyler nedir mesela ne yesem gaz yapmaz ve sütün kalitesi artar
avaredolaniyorum Hasanhaticeazraderen et tüketin, mesela bir çok bakliyat zengin proteinden onları tüketin. Bulgur iyi arttırır omu yiyin sutunuzu aksatmayın için mutlaka böylece sütünüz daha yağlanır bile kilo alımınıda destekler hem böylece