Yavuzuannesi2012 gizem_ergin bebekten bebeğe değişiyor demekki bizimki doyuyor ☺️ Kilo alımımızda çok güzel ben 60ın üstünü zorlayınca kusuyor istemiyor
gizem_ergin Yavuzuannesi2012 aynen kilosunda sıkıntı o yoksa devam edin ayni sekilde benim kizim biraz obur 😅
Yavuzuannesi2012 AkayKader fındık ağırlıklı yiyorum karışık kuruyemiş yiyorum. Haşlanmış tavuk da çok etkili oluyor
gizem_ergin Melek21 citf gogusumden toplam cikan o 2 saatte bir sagiyorum canim ama kizim obur biraz sutum artsa iyi olacak😅
mmbs gizem_ergin en önemlisi bebeğin sık sık emmesi ve dinlenmek uyumak. Bir dene ama benim gibi abartma sonra çok kilo yapıyo canım. Doğumdan sonra eski halime döndüm sonra süt yapsın diye yedim doğurdum kiloya yaklaştım🤣😂
Nisa3 gizem_ergin bugdayi Haşla ister yogurt ister sade kasik kasik ye bol sut yapiyor faydasi var Bulgur Incir hurma sutun kalitesini artiriyor tavsiye ederim
Mzgnugursain gizem_ergin canım şok marketlerde Malta’na diye içecek var çok güzel süt yapıyo meyveli olanından al tadıda çok güzel , yada dere otonu yoğurtla karıştırıp ye çok güzel süt yapıyor
gizem_ergin Mzgnugursain tamam canim biliyorum maltanayi bugun deneyim sonucu seninle paylasirim tesekkur ederim