Selin3244 ilk gebeliginde riski olup progestan kullanıp ikinci gebeliginde önlem amaçlı kullanan varmi henuz keseyi gormedim ama korkuyorum progestan kullansam mi
Sevvalboke Selin3244 doktorun kan sulandırıcı ile düşük önleyici başlaması lazım zaten ama sen hekimine sormadan kalkışma
Gunesay Selin3244 ben ilk gebeliğimde 37 haftama kadar kullandım. Şu an yine hamileyim hem de bebeklerimin arasında 16 ay olcak. Ama doktorum gerek görmedi. Gayet sağlıklı gidiyor gebeliğim.
mutluluk_hayalll Selin3244 ben kullanmıştım doktor gerek görürse zaten verir siz kafaniza göre kullanmayın
merveeyy Selin3244 cnm merhaba bnde ilk gebeliğim düşük olmuştu oğluma hamile kaldığında önlem amaçlı vermişti doktor36 ya kadar progestan kullandım 32 kadar coraspirin kullandım simdik tekrar hamileyim doktor kese görmeden veremeyiz demişti keseyi gördükten sonra başladık bizde yeni
Selin3244 Sevvalboke benim ilk gebelikte kanama oldu plesentdada ayrılma vardi o yüzden 8 ay kullandım simdi hamileyim ama korkuyorum biraz işte 😒
Elif_Nur30 Ben ilk hamileligimde 2 aylikken leke görüp doktora gittigimde doktor vermisti fitil seklinde kullaniyodum sonra gecti doktora sormadan kullanmayın bence ilactir sonucta😊
Selin3244 Elif_Nur30 cuma günü gidicem bi kızımda var mecbur arada bi kucağıma alıyorum tedirgin oluyorum
Sevvalboke Selin3244 benimde 16. Haftada bir kanamam olduki öyle böyle değil . Duphaston ve coraspirin kullandım 7. Ayıma kadar
Selin3244 merveeyy keseyi görmeden vermiyorlarmi yani bende cuma günü gidicem keseyi görmeye insallah görürüm iyidir en azından progestan isticem