mom54546 17 aylık bebişerin uyku düzeni nasıl olmalı acaba?Kızım en gec 10 da uyanıuor. İkinci uykusuna cok gec yatıyır oyle olunca gece yatmıyor.Uyutmasamda huysuz oluyor.İkinci uykuyu erken yapması için sabahları bıraz erken uyandırsam olurmu ki?
Mrcemn mom54546 canım sabah en geç 8 gibi uyanması lazım sonra uykusunun erken geldiğini görürsün öğlen de 1 en geç 1 buçuk gibi uyursa saat 3 3 buçuk gibi uyanır akşam da 9 buçuk ya da 10 da uyumuş ne olur bizim uyku düzenimiz bu şekilde sabah erken uyanmasını sağlayın
mutlucan mom54546 canım ben8m kızında aynı gece geç uyuyor sabah 10 buluyor erken uyandığında huzursuz oluyor
havvaguzey mom54546 canım benim oğlum şu an 27 aylık ama 17 aylıkken de durum aynıydı emzirmeye 15 aylık biraktik ondan sonra akşam 8 gibi uyur sabah 7-8 gibi uyanır öğlen 1 gibi uyur 3 gibi uyanır bazen öğlen uzun uyursa akşam en geç 10 u bulur uyuması. Ama sabah kalkma saatini hiç değiştirmedim çalıştığım için onu da bakıcı ya götürüyordm şu an evdeyim ama düzeni değiştirmek istemiyorum
Peramoms mom54546 uzmanlar ama birden iki saat öncesinde degil de her gün onbeş dakika erken uyandırarak bir hafta on günde alıştırın diyorlar
mom54546 havvaguzey benım kızın duzrnıdr cok iyiydi sonradan bozuldu bı turlu duzeltemedım ama duzeltıce m