Se26es Geceleri abartmiyorum her saat basi kalkiyor 😕 2 aylikken bile 11den 4e kadar uyuyan bebegim son 1 haftadir surekli her saat kalkip emmek istiyor yıldım acaba doymuyor mu diye bile dusunmeye basladim 🤦🏻♀️ Sizler ne durumdasiniz annelerim
Beyzan Se26es benimki henüz 4 ay 3 günlük ama aynı durumu yaşıyorum. Geçen ay 4-5 saat emmeden uyurdu gece. Bu ay bir şey oldu çocuğa sürekli ama sürekli kalkıyor. Emiyor hatta mama versem daha mı tok kalırdı acaba dedim gecenin üçünde. Ama hiç biberon emzik almadı muhtemelen biberonu kabul etmez öğürür
Drn05 Se26es 5 ay 17 günlük çocuk bu hafta evrim geçirdi resmen dediğiniz gibi saat başı ağlayarak uyanıyor yalancı meme fayda etmiyor illa gerçeği olcak. Bütün gece emiyor.ben büyüdükçe daha çok uyumasını beklerken büyüdükçe daha çok uyanmaya başladı 🙈😥 lohusalığıma geri döndüm 2 saati geçmiyor emme süresi 😊
Leylaa_ Se26es kızım gece ağladığı zaman emziğini veriyorum uyuyor emzirmiyorum gece siz alırsa bi emzik deneyin
Se26es Leylaa_ agzinda cevirip sakiz gibi cigneyip tükürüyor maalesef emzigi 3farkli emzik aldim hic istemiyor
Se26es Drn05 alin benden de o kadar , gozler kan canagi oluyor sonra aksama kadar birde ustune temizlik yap yemek yap lohusaylen en azindan onlari annem yapiyordu😂🤦🏻♀️
Sehertass Se26es yaa bizde 5 ay 11 günlüğüz son 1 haftadır çocuk çok değişti gece sürekli uyanıyor aglıyor mama yemiyo yatagın içinde bir huzursuz anlamıyorum noluyor altı kuru karnı tok oluyor ama fayda etmiyor acaba mamadan mı sıkıldı diye düşünüyorum sma ya mı geçsem bebelac kullanıyorum dogdugundan beri aklıma da baska bise de gelmiyo
Se26es Sehertass mama hakkinda bilgim yok ama anne sutu de alsa ayni hep galiba bebekler yine atak mi desek buyume mi desek onlardan birisindedir heralde
Se26es Yasemin38 surekli bakiyorum damagina ama suanlik bisey gormuyorum belki de dediginiz gibi derdini anlatamayinca huzursuzlanip duruyor
28minikdnym Se26es 5 ay 9 günlük ve aynı durumu yaşıyoruz her saat başı kalkıyor emmek istiyor emiyor uykuya dalıyor beşiğine koyunca hemen kalkıyor mızlayarak uyuturkende mızlıyor resmen sallama der gibi ama esniyor gözleri gidiyor ona rağmen mızlıyor🥲
Se26es 28minikdnym biz sadece emerek uyuyoruz sallama gezmek vs uyumuyor , bizde oyle emerken uyuyor besige yatiriyorum pit aciyor gozleri bazen de hareket etcek diye uyandiriyor kendini bu aya kadar yapmadigim kundagi bu ay yapcam galiba 😂
28minikdnym Se26es ben 2. Aydan beri kundak yapıyorum etksi oluyordu uykuya dalmasında amaaa artık oda etki etmiyor kollarını çıkarmak için bağırıyor😂 patron bebeler hep😂😂