Elfuls Kızlar bazı dönemler südümde azalma oluyo sizdede oluyor mu böyle şeyler ve artırmak için neler yapıyosunuz ?
Matmazellll Elfuls Oluyor evet yemek yiyemedigimde anında azalıyor ağzımız boş durmuycak hiç 😂 bol su bol emzirmeyle Tekrar çoğalıyor.
Bebegimicin1 Elfuls evet oluyor normalde emzirdikten sonra sağdıgım zmanada bile iyi sütüm olursu son zmanlarda sıktığım halde sütğm gelmiyor hazır mama veriyorum yada sütümün bol olsugu zamanlarda buzluga attıkslrımdan çıkarıyorum
Arenn Elfuls regl olmadan ve olunca birkaç gün yarıya düşerdi benim sonra yine eski haline gelirdi haşlanmış mısır çok süt yapardı bende bide multimum mı ne malt içecek çok iyi gelmişti hurma suyu şekersiz onu deneyin
Minikyavrum755 Matmazellll evet ya yesek bi dert yemesek bi dert bazen bebiş durmuyo kahvaltıyı geç yapıyorum aksama kadar ac duruyorum sütüm azalıyo hemen
Elfuls Minikyavrum755 ya benimde öyle olduğu zamanlar oluyoda yinede çok azalmıyordu bol bol su içiyordum ama şimdi suda işe yaramıyor bide çok terliyorum bu aralar menapoza gitmiş kadınlar gibi
Matmazellll Minikyavrum755 Walla çok acıkıyorm bende birde 18 aylık kızım var aşırı yaramaz inatçı huysuz oldu oğlum doğduğundan beri ağlıyor zaten yemeği geçtim bazen wc bile gidemiyorum mama denedim iki kez aldım içmedi çöp oldu.
Minikyavrum755 Matmazellll Ay binde senin 2 Cocuk Allah yardım etsin ya valla zor hele ki benim ki gibi mızmız bi bebeğin varsa zor