Pialvi Kızlar mama açıldıktan 3 ay sonra tekrar vermek gibi bir hata yaptım..Karıştırdım kutuları..ne yapmam gerekiyor bebek de içti
Balannesiiiiii Pialvi bebeğinizi gözlemleyin aşırı kusma sürekli uyuma vs gibi şeyler olursa doktora gidin. Zehirlenme yapabilir
Bebiskomm Pialvi 3 ay eski mamayi mi sakladiniz.yeni mamadan icirin bol bol su da berin biraz doktora sorunuz insallah hc isi olmaz
Balannesiiiiii Pialvi mama duruyorsa bi koklar mısınız ağır kötü kokusu var mı diye, eğer öyleyse doktorunuzu ya arayın yada hastaneye gidin
333 Adarhewi mamaların ağzı açıldıktan sonra bir ay içinde bitmesi lazım ben bilmiyordum ama üzerinde kullanma tarihi uzunca bir süre
Mom4565 Pialvi canım belistisini bilmem ama zehirlenme olabilir çünkü çok geçmiş günü ve bebekin çok küçük
Bebegimicin1 Pialvi ben şuanda hastanedeyim sonuçlarımızın çıkmasını beklitorum doktora bi soruveririm ama cevaplarnı bilemem duruma göre sana tekrsr yazarım
Pialvi Bebegimicin1 canımmsın ya öyle bir iyilik yaparsan ne mutlu olurum..bol bol yeni mamadan yaptım biraz da emzirdim..henüz şuanlık bir belirti yok
Bebegimicin1 Pialvi kusura abkmayın sorarım dedim ama soramadım kendi derdimden sabah 5 e kadsr ordan oraya koşturdum