İllet bişey ilkkez denk geldim ama acı bir tecrübe oldu acayip hızlı çoğalıyorlar gebelikte tek tük görmüştüm ama canlı diye kıyamadım öldürmedim masum bişi sanıyorum yazın camlar açıktı ordan geliyorlar sandımdı Sitede 5.katta oturuyorum bayram tatli dönüşü evi sarmışlar kimmiş bunlar bi araştırayım dedim ödüm sıttı öğrendiklerimden hemen hemen herşeyle besleniyorlar nerede kıytı köşe var orada yaşıyorlar çok küçücük bir açıklıktan bile girebiliyorlar eve gelen bir pakette bile olabilirmiş o ara çok koli girmişti eve🤦🏼 gelgelelim sorun bizde değilmiş bina için de bile kaç kere denk geldim tüm binanın ilaçlanması lazım ki gitsin… Site yol geçen hanı gibi.. İnsandan çok hayvan yaşıyor onların bile etkisi var belli ki.. hemen ilaç aldım önce görünen yerlerde yoğun oldukları yerleri ilaçladım tüm giderlere kapı girişlerine pencere vs ilaçladım bir kaç gün mutfak dolaplarımı kullanmadım boşaltıp ilaçladım
Sonra salon banyo oda derken sırayla dolaştım 15 gün arayla 3 kez daha ilaçladım hala görüyorum tek tük hafta sonunu bekliyorum yinelemek için evde bebek var tam da emekleme zamanı koyamıyorum yere eşim evdeyken birimiz bebekle ilgilenirken birimiz de ilaçlayıp kaçıyoruz dışarı bir süre kapalı kalan evi önden birimiz gelip havalandırıyor birkaç saat sonra gelip böcek ölüsü temizliyoruz tüm evi indir kaldır topla temizleme…. Bir süre sonra tüm evi sil süpür illallah ettim tek kişilik bir savaş değil valla kiralık ev bakar olduk fırsatını bulsak hemen kaçıcaz