yunusemree Bebeğime künye bileklik almak istiyorum. Nelere dikkat etmeliyim kullananlar fikir verirse sevinirim . Kendini çizer zarar verir diye tedirginim
Bellaannesi yunusemree aynı korku bendede var kehribar aldım onu bile takamiyorum koparıp ağzına atar görmem diye korkum valla panik atak olacağız yakında
Balannesiiiiii yunusemree ben 40ı çıkınca almıştım, bi ara taktım bi sorun olmadı sonra çıkarttım çizer fln diye, şimdi 6.ayına girecek yeniden taktım künyesini görüyor ama bişey yapmıyor . Bence alışması için önceden takmak lazım sonradan çekiştirebilirler
SuPerisiiii yunusemree ben de kızıma ilk yaş hediyesi olarak almak istiyorum. Bilmiyorum dikkat edilmesi gereken ne varmış öğreneyim ben de ❣️
Balkupum2505 yunusemree 1 yaş gününde halasi almisti ogluma 1 yasinda taktim yani. Hic farketmedi ellemedi zaten giydiklerinin altinda kaldigi icin oynamazdi hic. Yinede dikkat ettim tabi. Ama suan takamiyoruz 17 aylik diş donemindeyiz surekli ne bulursa kemiriyo ne olur ne olmaz diye cikartim
Omero21 yunusemree köşeleri mutlaka yumuşatılmış olsun birde sonradan uzatılması için uzun olabilir çıkartttırıp sonra ekleyebilirsiniz
Lilav21 yunusemree kenarları yumuşak olsun ve kordon kısmı kalın olmalı ince olanlar hemen kopuyor,boyu bileğe göre ayarlanabilir olsun.3 aylıkken taktık 14 aylık hala bileğinde 😍