Saree02 Anneler merhaba 3 gün önce doğum yaptım göğüs ucumda yaralar oluştu cocugu emzirmek eziyete dönüştü artik neler gecirir bu yaraları
Burcuckmk Saree02 karbonatlı suyla göğsünü temizle zeytinyah sürüp gümüş kapak tak 2 gunde mis gibi oluyor 🙈 tek iyi gelen çözüm oldu bu
papatyaannee Saree02 Bende aynı durumdaydı denemediğim kalmamıştı en son çareyi gümüş kapakta buldum şiddetle tavsiye ederim sizi kurtarıcak 👌
Burcuumuterel Heöen gümüş göğüs ucu al kesin çözüm o gelene kadar ayvanın çekirdeğini çay bardağına az su koy biraz beklesin ağdalaşınca sür rahatlatır seni. Ben bu yaradan çok çektim en iyi kremleri sürdüm yinede hemen geçirmedi gümüş göğüs ucu kullanıyorum sürekli hiç yara olmuyor trendyolda uygun fiyatlı var bakabilirsin
Elanin_Annesiii Burcuumuterel bende de gümüş kapak var fakat kızım memeyi tiksinerek alıyo gibi surat ifadesi yapınca bıraktım kullanmayı. Çünkü Daha 1 aylık , memeden tiksinmesinden korktum. Siz nasıl kullandınız? Sizde de böyle bir şey oldu mu?
Elanin_Annesiii papatyaannee bende de gümüş kapak var fakat kızım memeyi tiksinerek alıyo gibi surat ifadesi yapınca bıraktım kullanmayı. Çünkü Daha 1 aylık , memeden tiksinmesinden korktum. Siz nasıl kullandınız? Sizde de böyle bir şey oldu mu?
Burcuumuterel Elanin_Annesiii ilk deda duyuyorum o gümüş kapaklar tat vermez ki başka birşeyden yapıyor olmasın o kapaklar uçları iyileştirmek için takılan birşey slikon göğüs ucuylamı kartırıylrsunuz acaba. Benim beneğimde 2 aylık sürekli takıyorum ben yara olmasın diye taktığımdan beri hiç yara olmadı. Tat verme olasılığı sıfır ama isterseniz şöyle yapın gümüşleri takın emzirceğiniz zaman suyla silin memenizin uclarını
61arzu Saree02 canım aynı dertten muzdaripim karbonatlı su ile temizleyip zeytinyağı sürüyorum emzirme aralarında birde sütyen takma dediler amam ben yapamam öyle havalandırma da gerekşyormus doktora gittim krem flaan vermem cocuk emiyor dedi deniyorum ikinci gğndeuğm bakalım gecexekmi
Saree02 61arzu Valla canim bende saf zeytinyağı sürüyorum geçirmiyor ama acısını birazda olsa hafifletiyor
spaceship Açık dursun hava alsın. Kurumaması için de mumsy natural krem. Açık durma şansı yoksa +kalkan. artık kanayan yarıklarımı 2-3 günde toparladı bu krem.
Elanin_Annesiii Burcuumuterel gerçekten o kapakları birkaç gün taktım ve ne zaman emecek olsa memeyi alırken yüzünü burultudu istemedi falan. Sonra tutuyordu ama basta tiksindirici geliyordu sanırım..