Tazeanne1234 Mama sandalyesi zamanımız geldi. Sizce çok para verilip kademeli olanlardan alınmalı mı. Sıradan bi mama sandalyesi yeterli mi
Acemi_annee Tazeanne1234 graco mama sandalyesi aldim letgodan aldim hic kullanilmamisti cok memnunum cok saglam kademeleri var asagi yukari geriye yaslanma silinebilir kumasi var tavsiye ederim
Nesli6153 ELFIDA-1 ikea antilop bende almayı düşünüyorum ama bayadır stok yok ikeayada gittim yok neden acaba
elifklkn Kızım 7 aylık Kraft’ ın Snack modelini aldık. Tam bir fiyat performans ürünü çok memnunuz. İlerleyen zamanlarda nolur bilemiyorum ama şu an gayet yeterli oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Deletedmom5284 Sıradanlardan 2 tane var bende hiç güvenli değil kafa üstü çakılıyodu çocuğum bide kemerlerden kurtulabiliyor, evimde fisher price kullanıyorum çok güvenli konforlu içinde uyuya kalınca yatma kademesine getiriyorum uyuyor rahatça
Eylul-sena-33 Prego trio modeli acayyip kullanışlı salıncak olma özelliği mevcut acayyip konforlu 2.5 hala kullanıyoruz küçük kızım 2 aylık o oturana kadar ablası kullanmaya devam edecek çok memnunum kaliteli ürün