Bayezidin_annesi İyi geceler anneler 5 gün sonra 9 aylık olacak bı oğlum var bu aralar dişlerini gicirtatiyor engellemeye çalışıyorum durduruyorum bunu yapan bebekleriniz var mı bı engel olma yöntemi var mı babamizda da var çünkü bu hala gicirtatiyor babası
GameOver Bayezidin_annesi benim kızım da dişleri ilk çıktıgında yapıyordu hiç yapma etme demedim yaptıgınu fark ettigim an ya eline bir seyler veriyordum kemirsin diye ya da dikkatini baska yöne cekiyordum sonra unuttu sizde deneyin isterseniz
Ahimess07 Bayezidin_annesi dişlerini tanıyorlar engel olmanıza gerek yok zamanla geçiyor kızım da yapıyordu ne kadar engellemeye çalışsam da inatla yapmaya devam ediyordu eger istemezseniz o an dikkatini başka yöne cekin ama çok normal genel de çocuklarda hep var
Bayezidin_annesi GameOver çok ciddi bı işmiş gibi yapmaya devam ediyor oynarken yapınca bende öyle yapıyorum genelde uyuturken yapiyo
Bayezidin_annesi Ahimess07 babamizda hala o sorun olduğu icin oglumda da olsun istemedim insan bı tedirgin oluyo yine de
Maybeoneday Bayezidin_annesi o zaman dişlerden muhtemelen. Benim kızım da yapıyor uzadığı zamanlar. Ve asla tahammül edemiyorum o sese ben huylanıyorum da baska odaya gidiyorum inan oraya bile geliyor sesi 😂 ama bırakıyor tepki vermeyince
Bayezidin_annesi Maybeoneday benim eşim hala yapiyo durmak bilmiyo çenesini sıkıyorum yada uyandiriyorum
Bayezidin_annesi Maybeoneday bı işe yaramıyor dişlikler de aldık parçalıyor yada çıkıyor dedesinde de varmış zamanında
Maybeoneday Bayezidin_annesi Allah yardımcınız olsun ya zor Bi durum umarım bebeğininki de genetik değildir
Bayezidin_annesi Maybeoneday inşallah yä öyle olmaz rahmetli dedesincok inatciymis dişlerini gicirtatiyo diye gitmiş bütün dişlerini söktürmüş 😊
Doga_sever Bayezidin_annesi bunun farkli sebepleri olabilir. Benim oglumda dis cikarma doneminde yapti. Engel olmadim. Kendiliginden birakti. Ama psikolojik ya da kil kurdu gibi sebepleri de oluyor. Doktorunuza daniisin