Mersin3347 İyi akşamlar hanımlar 4 aylık bebeğim dün ilk defa pişik oldu normal de her alt değişiminde zeytinyağı kullanıyorum hiç olmadı pişik ve dün beri baya bi ilerledi kullanıp memnun kaldığınız bi pişik kremi var mı?
SuPerisiiii Mersin3347 sudocrem kullanıyorum kızıma doğduğundan beni. Her kakasını da yıkayarak temizlerim.. Allah’a çok şükür hiç pişik olmadı kızım.. bu arada Mersinli misin ❣️
Mersin3347 Nergisim09 dolven ve gripin bebe kullanıyorum zaten bunları kullandıktan bi gün sonra pişik oldu
Mersin3347 Oznurcoskun hiç kullanmadım doğduğundan beri zeytin yağı kullanıyorum vücuduna ve poposuna
Nergisim09 Mersin3347 onlar yapıyo muhtemelen benım kızım da kullandıgı ıcın oldu bıraktık tan sonra gectı yok artık bepentol kullanıyorum ben
Oznurcoskun Mersin3347 sudocream cok iyi denerseniz anlıcaksınız ve kızım bir yasında ikinci kutuya yeni gectim boynu bile pişik olduğundan anında sürüyorum geciyor sivilceler içnide cok iyi kendinizede kullanabilirsiniz
Basak2811 Mersin3347 hameten kullandım bebanton kullandım. benim bebeğimde 7 aylık olucak 1 aydır ek gıdaya geçtimiz için cisi asitli geldiği için popusunda pişik var geçmiyor valla
Mira0104 Mersin3347 popolin kullanıyom ben doğduğundan beridir bi eczacı önerdi halada devam ediyorum. Ayrıca ıslak mendil kullanmayın alt temizleme bezini ıslatın silin yada ıslak memdilleri suya tutun sonra silin. Ben popolin kullandıktan sonra üstüne çok hafifte pudra serpiştiriyorum ki doktorların önermediğinide biliyorum ama pişik geçene kadar iyi geliyor iki üç güne atlatıyoruz. Bizde 4. Aydayız bizdede olmaya başladı.
Basak2811 Mersin3347 Tabi bebekten bebeğe fark eder .Bizimkini de bunlar geçiriyordu artık bunlarda geçirmiyor.Evde 5-6 tane pişik kremi var
Eflal2 Her bez degistirmeme yıkamama rağmen öyle bi pişik olmuştu ki kanadı resmen ne sürdüysem fayda etmedi acile gittik travazol krem hamazinc krem verdi karıştır kullan dedi 2 günde geçti çok şükür
3melekannesiiii Ben de pişikle ilgili post açacaktım. Benim de bebeğim 4 aylık ve bir anda pişik oldu pancar gibi. Doğduğundan beri sudocrem kullanıyorum ama o da fayda etmedi daha da yayıldı. Şuan saf zeytinyağı sürüyorum yine geçmedi. Napıcamı şaşırmış durumdayım.Çoğu kişi sudocrem demiş ama bize fayda etmedi başka önerisi olan var mı🤦
Balannesiiiiii 3melekannesiiii benimki de aynı, sudocream kullanırdım ama bi pişik oldu mu geçmek bilmiyor, mustela aldım oda fayda etmedi, en son travazol mantar ilacı sürdüm iki kere geçti ne alakaysa. Şimdi yine pişik ama onu sürmücem beklicem geçmesini mecbur
gozdeku 3melekannesiiii bizde de aynısı oldu. Mustela kullanıyordum kızarmamıştı bile. Pamuk kullanıyorum bi de temizlemek için. Pişik olunca Hametan kullanmaya başladım ama geçmedi. Doktor a kontrole gittiğimizde bez mantar yapmış olabilir dedi 🤷🏻♀️ Bi merhem yazdı. Bir günde azaldı hemen 😁