Esmaucar18 Anne sütü ve mamayı nasıl ayarlayıp veriyosunuz bi öğün emzirip diğerinde mama mı veriyosunuz ?
Lulemom Esmaucar18 ilk 10 gün meme mama şeklinde gittik. Önce emziriyordum arkasından mama veriyordum 3 saate bir
Adaduygu Esmaucar18 ben bi 3 ay emirdim yani mama arti mama seklinde bi sabah emzirebiliyodum cok sutum o zaman geliyodu sonra mama veriyodum 2 saat sonra memeyi teklif ediyodum icmezse sagiyodum ayiriyodum bi sonraki ogununde veriyodum ama genelde 2 saatte bi memeyi agzina verirdim icmezse sagardjm ama sabah mutlaka emziriridim
Bebegimicin1 Esmaucar18 doktprım sütünün yetmediğini düşünüyosan her emzirme sonrası verebilirsşn demişti ama brn çok mamayada alışmasın diye bi emirip mama veritorum sonra tekrar emzirdiğim de vermiyoeum 3. De yada 4. De veriyorum her maam verdiğimde 1 yada 2 defa vermeden emziriyorum
Esmaucar18 Lulemom sütümle doymuyo bebeğim mesela ben şimdi emzirdiysem sonraki acıkmasına mama yapıyorum yanlış mı yapıyorum acaba hemen emzirdikten sonra mı vermem lazım
Mervece0308 Esmaucar18 ben emziriyorum arkasına mama veriyorum genelde emzirme ağırlıklı mama vereceksem 60 cc yapıyorum hepsini içerse bi 30 daha yapıyorum rutinim 60 ama genelde 30 cc içiyor. 3 aylık bu arada. Her emzirmenin değil onuda söyleyim öğlene kadar hiç vermiyorum mama genelde ikiden sonra veriyorum 3 saatte bir
Esmaucar18 Mervece0308 anladım bende emzirdiysem sonraki 2. Saatte mama veriyorum sonra tekrar emzirip tekrar mama ama ölçüsünü fazla yapıyorum sanırım 4 ölçek 120 cc yapıyorum hepsini içiyor
BirgulK Esmaucar18 işe başlayana kadar evde olduğum için sağdığım sütleri de veriyordum bebek büyümeye başlayınca sütler yetmemeye başladı hipp marka mama desteği ile devam ettik işe başladım evden çalışıyorum gündüz emziremedikçe mama veriyorum birde gece yatmadan veriyorum gece uyku arasında İse anne sütü
Naz-s Esmaucar18 Ben gündüz sadece anne sütü veriyorum gece mama veriyorum sabah uyanınca anne sütüyle devam bebeklerim 4 aylık doyuyorlar
deryaecn 2.5aylık bebeğim sabah ögle aksam seklınde 3kez bazendr sütüm çoksa günde ıkı kez 40-60cc mama verıyorum fazla vermiyorum kusuyor çünkü duruma göre verıyorum mamasını.Gece hep beni emiyor ,uykuda sütde doluyor zaten
Esmaucar18 deryaecn benim yeniden emzirmek için aradan en az 3 saat geçmesi lazım uyumak da işe yaramıyo sağolun yinede 😊