Srpslk Dilanguven sakın ha sakın para sarmayın bize hep öyle dedi büyükler para sardık iki ay oldu gecmek bilmedi doktorumuzu değiştirmiştik o bize sakın öyle para koyup sarmayın düz sarın dedi düz sardık sürekli gecti yinede siz bilirsinz ama bebeğim altı aylık yeni düzeltebildik düz sara sara
Mucizemlina Srpslk 7/24 saat sarilimi tutunuz? Benimde kizimin var cocuk cerahisine goturdum hic birseybsarmayin 1 yasindan kintrole getirin dedi. Ama bende sarmayi dusunuyorum
Esto24 Kendi haline bırakın sarmayın benim bebeğimde de vardı 1 ayda kendiliğinden geçti çok ağlatmamaya çalışın
Ebrugur34 Benim oglumdada vardi fıtık kemeri aldim(lastik ucunda sunger vardi ) gecene kadar bagladim beline onun sayesinde gecti cok sukur evet cok aglatmayin gecmis olsun
Ebrugur34 Mucizemlina medikalciden almistim oglum suan 4 yasinda 5 10 liraya almistim bebegin canini hic acitmiyor toplasan 1 ay kullanmisimdir hemen icine gecirdi benim doktorum boyle bisey var kullansanda olur kullanmasanda dedi ben kullanmayi tercih ettim sende istersen doktoruna sorabilirsin cnm
Srpslk Mucizemlina banyodan banyoya cıkarttm sadece cok sıkmadn düz bi tülbentle sardım. Üc doktor gördü ücüde düz bi sekilde sıkmadan sarabilirsin dediler hakkatende öyle gecti para koymaynda sakın sarmazsanızda sizin bileceğiniz birşey tabi. Gecmis olsn benim bebeğim prematüre ve kolikti cok ağlamaktan oldu ağlatmamaya dikkat edin
Roseses Sarmayın canım hiç bişey kendiliğinden geçiyor yüzde 90 I, gaz ıkınma sorunları bitince, sararsanız bağırsak düğümlenmesine sebep olabilirsiniz, çocuk cerrahi uzmanına görünün detaylı bilgi verecektir size
Srpslk Dilanguven bebekle uğraşmaktan yazamadım kusura bakmayın düz bir tülbentle bağladım sıkmadan bebeğim hic rahatsız olmadı hatta zaten gazlı bi bebekti sıcacık sardım rahatladı bile göbek acıyop ağrı vermiyor bebeğe iceri doğru ittirip üstünden hafifce sardık
Ebrugur34 Dilanguven valla sureyi tam hatirlamiyorum baya zaman gecti ama 2 haftada farkettigini hatirliyorum