QueenMommm İlk gün hastanede 25 ml verdiler şuan ne kadar vermem gerekiyor hala 30 ml falan veriyorum memede veriyorum az mı acaba verdiğim ölçü
Yahmir QueenMommm ben 50 ml vererek denemiştim ne kadar içip doyduğunu. 40 ml den sonra içmiyordu 40 ml vermeye devam ettim. Sizde öyle deneyebilirsiniz
Kuzeybabyy QueenMommm ama siz emziriyorsunuzda bide midesi çok minik daha bizde bir aylık olana kadar 30 cc artı meme gittik zaten doymazsa belli eder 🙂 ağlar
Morvy Aysemn_yslyrt kızım 2 ay 9 günlük bende 90 veriyorum şuan kilo alımıda normal dendi ama azmı veriyorum acaba ben🙄
QueenMommm Deletedmom5284 bugün sütümü sağdım yarım saat kadar 2 memeden 30 ml falan çıktı Az geldi bana
QueenMommm Kuzeybabyy emzik verdiğim zaman yüzünü ekşitiyor avent sipariş verdim bakalım onu beğenecek mi
Deletedmom5284 QueenMommm hayır yeterli sağım yaparak göğsünüzün dengesini bozmayın uzun uzun emzirin canım 2 saat 2 buçuk saat emmesi normal 🥰❤️
Kuzeybabyy QueenMommm avent geldiğinde bi beş dakika kaynatın sterilize ettikten sonra bir süre sıvak suda yumuşasın ben öyle yaptım kabul etti emziği
QueenMommm Deletedmom5284 ay çok değil mi o kadar saat emmesi zaten o kadar ememez uyurda uyuduğu zaman yatırıyorum uyanıyo hemen gene meme istiyo
QueenMommm Kuzeybabyy inşallah kabul eder bizimkide emzik emince biraz daha rahatlarım diye düşünüyorum
Deletedmom5284 QueenMommm yok çok normal yenidoğanlar bol bol emmek ister memede uyurken bile emebiliyorlar
QueenMommm Deletedmom5284 yapıyo canım kontrol ediyorum doyuyo ama zorluyo kendini hala emiyor mama içiyor karnı şişmiyomu rahatsız olmuyor mu 🤷♀️