H12345 Deneyip kesin sonuç alan var mı? Yağdan mi gidiyor acaba yoksa ödem mi detaylı bilgisi olan? Pazartesi 3 gün dememek istiyorum
123halime H12345 aslında bende yapmak istiyorum 4 aylık bebegim bi sakıncası olur mu diede düşünmyo degilim bitek simitlerim oda çok degil ama ben sevmyrm
narcissus H12345 ben yakın zamanda yaptım ödem gidiyor ama iyi sonuç veriyor iki buçuk kg verdim üç gunde
H12345 Zhnce Yaa gerçekten mu çok mutlu oldum. Internetteki yazılan kabak detoksu tarifleri beslendinjz demi 😊
Zhnce H12345 esim yapmadı ama ben yaptım hergun yapıyorum zaten Esimde sadece işyerinde ordan oraya giderken yürüdü ekstra birsey yapmadı Bizim listeyi diyetisyen vermjsti internetten bakmadım hiç onlar nasıl blmiyorum 😊
H12345 Zhnce tşk ederim canim inşallah yapacağım bende. Evde leslie yapıyorum faydası olur umarım Son olarak dayanilmasi zor mu acaba ya
Zhnce H12345 attım canım 😊 Acıkma illaki olur detoks oncesi birkaç gün porsiyonlari azalt ki detoks yaparken zorlanmazsin
narcissus Sevvaldal Nilay kececinin detokslari zaten kabakta onun sabah yumurta iki tane peynir iki dilim maydonoz yiyorsunuz öğlen dört parmak kalınlığında ananas dört yemek kaşığı yoğurtta rendeliyoruz arada sütle on adet badem yiyorsunuz var nette tarifi