Kubra5657 Mihribann11 bu yazıya yorum yaparken bile üç kez opss bişeyler yanlış gitti yazdı reklamlar ı söylemiyo rum bile 😖
_YanakReisinAnnesii Nltka bende genellikle uygulamaya gir çık yapmayla bile düzelmiyor 🙄 defalarca hata veriyor üst üste
Mihribann11 Nltka 15 dk da 50 kere giris yaptim surekli boyle olamaz ki biz annelere cozum bulunmali firsat bulup giriyoruz hata veriyor 😒
Nltka Mihribann11 hı tamam o zaman ara dayağı yemeyeyim 😅 moderatörlerle baş başa bırakayım çözülür inşallah
Mihribann11 Mariposa ama iste sorun burda özellik le aksam keyif yapalim diyoruz hata olacak is mi şimdi bu
Kabakcekirdegimiray Mihribann11 Merhaba annemiz, eror hatası yoğunluktan kaynaklanmaktadır. Sayfayı üst üste yenilediğinizde düzelmektedir🌺
Mihribann11 Kabakcekirdegimiray zaten giris cikis yapiyoruz kac dakikadir hata veriyor reklam lar da var tabi
Mariposa Mihribann11 bir kısmımız çıkalım , öbürleri takılsın sonra onlar çıksın biz takılalım boyle olmaz ki arkadaş bi sıraya koyuversinler 😜 stres yapma ya ,hic giriş yapamıyorsan giriverme sende bu gece nolcak.
Mihribann11 Mariposa kiz ondan değil bayadir böyle çözüm bulunss iyi olucak hepimiz için dedim . Ben uyurum zaten simdi ne yapam 😁