balbebek21 Mom-Urz yeni evli mi. Bence güzel dekoratif birşey olabilir mesela karacanın çok şık çerçeveleri var. Çiçek ya da fincan takımı vs olabilir
Mom-Urz balbebek21 Yani bu sene içinde evlenmişlerdi koronadan dolayı gidememiştik o yüzden şimdiye kaldı
Tatlican Mom-Urz iki katlı kurabiye tabağı olabilir,sunumluk ikili tepsi olabir ,cok guzel kahve yanı bardakları var ,bunlar geldi aklima
fistikli_gaymakli_baklava Mom-Urz ben tablo almıştım arkadaşıma ev hediyesi olarak ben ev alınca saat dekoratif biblo falan gelmişti güzel olaraktan yada gideceğiniz eve sorabilirsiniz mesela ne eksik die solerse onu alırsınız
Sevgi21 Mom-Urz canım okadr güzel ev dekorasyonu için şeyler varki mesela petek ustu dresuar alinabilir 5 li filli zurafali mumluklar var çok hoş o alınabilir deve tbaani bitki salond ayani agac gibi olma bitkiler olbailir sarkıt lamba olabilir yani mey kadın var byle biblolar çok hoş ondan olabilir bütçeye göre birsuru şey var 😊
3MelekAnnesi3 Mom-Urz ben genelde fincan takımı vs alırım diğer seylere pek girmem belki eviyle mobilyasıyla uyumlu olmaz kullanmaz diye ama tabak canan mutfak esyası kaldır koy dolabın içine oldugu için öyle seyler alırım