Janss Annnisshhh 32 haftalık bebeğim . Düzeltilmiş 6. Ayında oturmaya başladı . 8 aylık gibi kendi emekler pozisyondan oturma pozisyonuna geçişi başladı . Gelişimi düzeltilmiş yaşa göre takip etmek gerekiyor .
BeyCey20 Ben varım canım 35+4 günlük doğdu bebeğim 2.570 gram doğdu çok şükür çabuk toparladı yaşıtlarını yakaladı gelişimi gayet iyi gidiyor 5 aylıkken oturmaya başladı Cuma yaşına girecek adım atıyor dans ediyor bizi taklit ediyor çok şükür 🙏🏻🥰
Annnisshhh Kızlar benim bebeğimde altı aylık ama henüz destekli oturamıyoe hemen öne düşüyor kucağına yastık koyuyorum o şekilde dur yor a c aba bir problem mi var
Betus_93 Annnisshhh ben hep oturtmaya basladim 4 ten sonra kucakta. Doktor erken dedi ama benimki seviyodu ayakta kalmayi
ATC Annnisshhh 35+1 de dpgum yaptım 3060 kilo 56 cm doğdu şu an 4 ay 8 günlük sağlık ocağındaki ebe yavaş yavaş kucağında oturtmaya başlayabilirsin dedi oturtuyorum çok dik olmamak şartıyla 😊
Sodya Annnisshhh 35+2 de doģum yaptim.2710 doģdu, şu an 5 bucuk ayligiz 8 kilo. Su an icin kucagimda oturuyo bi sure daha oturamicak sanirim cok öne egiliyo
Gelincik Sodya neden acaba öyle benim ki öne egiliyor ayaklarını inceliyor elleriyle tutmaya calisiyor😂😂
Sodya Gelincik ayyy bizimki de oyle bi kac gundur ayaklarina cok bakiyodu , aksam mutfaktaydim ben esim bakiyodu agzina goturmeye calismis ayagini 😂😂😂 daha dik duramiyo valla top gibi yuvarlaniyo 😂😂😂