Tugceguldal Kullananlar varmı daha bugün aldım ve saat 4 gibi kullandım faydasını ne zaman görmeye başlarım
Teemo07 Tugceguldal uzunca süre düzenli aynı zamanlarda vermeniz gerekir. Ama biogaia gaz damlası değil, bağırsak florası düzenleyici. Onunla birlikte gaz damlası kullanırsanız daha net sonuç alırsınız. Ben 2 şişe bitirdim zinco ile birlikte.
Serenaycaner Tugceguldal kullandım kullanıyorum hala daha çok büyük faydasını gördüm hep aynı saatlerde veriyorum inanılmaz gaz çıkartıyor 1 hafta içindede faydasını görüyorum memnunum oğlum 3 aylık
Tugceguldal Teemo07 Aslında yine kullanmam gereken ilaç galiba çünkü bağırsaklarından sesler geliyor sindirim sistemine falan iyi gelen ilaç galiba
Ask35tego Merhaba biogia gaz damlası değil probiyotik bağırsak düzenleyici en az 21 günde tam etki gösteriyor onun yanında gaz damlası kullanmalısınız sab simplex metsil nurse Harvey gibi Şifa olsun inşallah
MyEternalLoveNoyann Ask35tego merhabalar bugün sab simplex aldım da aynı biogaia gibi aynı saatte 5damlami vermem gerekiyor birde buzdolabında mi saklamaliyim bunuda eşim alırken sormamista eczaneye
Purpura26 MyEternalLoveNoyann Biogia açıldıktan sonra dolapta saklanmıyor. Şişenin üstünü okursanız yazar. Sab simplex sabah akşam 15 damla şeklinde kullanılıyor. İhtiyaç halinde gün içinde 5 damla daha verebilirsin.
Ask35tego MyEternalLoveNoyann biogia buzdolabı durabilir sab Simplex oda sıcaklığında kalabilir canım Evet bio hergun aynı saatte genelde öğlen 5 damla Sab simplex 6 saatte bir günde 4 kere 8 damla Yani 5 adet alarm kurabilirsin 07.30 13.30 19.30 ve gece 01.30 sam simplex Öğlen 16.00 biogia olarak kullanıyoruz biz
Sabirsizannecik MyEternalLoveNoyann biogaia buzdolabında saklaniuor hergun aynı saatte vermeye özen gösterin 🌸
MyEternalLoveNoyann Purpura26 ha günde iki kere vercem yani valla ben biogaiayi hep dolapta durdurdum eczacı öyle demişti oda ısısında etkisi kaybolur demişti
Cigdemsrc Merhaba. Ben kızım 2-3 haftalıkken kullanmaya başladım.3 ayına kadar sadece onu kullandım bazı zamanlar gaz çıkaramayınca ağlıyodu ama öyle çok zorlamadı açıkçası gayet memnundum. Aynıca yanında bi gaz ilacı kullanmadım.
MyEternalLoveNoyann Ask35tego tamamdır teşekkür ederim biogaia bitti zaten şuan sadece diğerini kullanacağım dediğiniz gibi yapayım
Tugceguldal Ask35tego Sab simplex yani gün içinde 4 kez vermemiz gerekiyor Purpura26 Banada aslında ilk dolap dedi ama açıp kullanacaksan dışarıda sakla dedi üzerindede öyle yazıyor bende öyle kullanıyorum
Purpura26 MyEternalLoveNoyann Yinede sen eczacıyı dinle canım. Ben de alırken buz poşetiyle veriyorlar. Ben de dolapta mı saklıcam demiştim. Açtıktan sonra gerek yok dedi. Üstünü de okudum öyle yazınca dolaba koymadım
Ask35tego Tugceguldal Canim gaz damlası olarak sab simplex veya metsil sadece ilaç mis diğerleri bitkisel pek etkili değil diyorlar sab simplex al
Ask35tego Tugceguldal Evet canım biz öyle başladık 4 kere her biri 8 damla şimdi 3 kere 10 damla sab simplex veriyorum