Tugce Kızlar bazen keşke dışarıdan söylesek de dinlensek diyorum ama tabi ki yapmıyorum. Riski olmayan bir yemek var mı dışarıdan yenebilecek, yediğiniz?
Ozgeruya Tugce hic birsey yiyemezseniz bizimde coklu besin var simdi acmaya basladik ama sıkı diyetteyken hic bisey yemiyordum
Tugce Elifyankii3 yok yok. Süt ve süt ürünleri, dana eti, yumurta, soya, narenciye, bakliyat, zeytin, domates, kuruyemiş, çilek
Tugce Ozgeruya çok dikkat ediyorum bebeğim 1 haftalıktan beri diyetteyim. Dışarıdan tek bir şey bile olsa rahatlık olacaktı bazen insan sıkışıyor şehirdışında herkesten uzağım. Kaç aylık açmaya başladınız acaba
Ozgeruya Tugce bizimde dogustan varmış biz 3 ayliktan sonra anladık cok zor sureç gercekten insanin cani cok sey istiyor yememek kötü ama katlaniyorsun 15 aylığız 1 yasindan sonra acmaya başladık
Tugce Ozgeruya epey geç açılmış. Ne tepki oluştu açıldığında? doktorumuz 2 gün sonra bebeğim 3 ay 10 günlükken 1 Tatlı kaşığı yoğurdu bana yedirerek açacak. Hastane ortamında gözetilecek. Çok korkuyorum açıkçası.
Ozgeruya Tugce gluten açıldığında kanli kaka olmuştu düzelene kadar kestik sonra gün aşırı devam ettim alışana kadar bünyesi daha sonra tavuk eti başladık pişik oldu simdi keçi peyniri yogurdu tereyagi açtık onlari deniyoruz ilk ben actim fırınlanmış sekilde daha sonra direk yedim simdi kizimda deniyoruz pişik oluyor ilk baslarda ara verip tekrar deniyoruz