BirAlparslanAnnesi Merhabalar..Bebeğimin doğum günü için resimli magnet yaptırmayı düşünüyorum ama yapan bi sayfa bulamadım yardımcı olabilecek biri varmı? Yaptırıp da memnun kaldıgınız bir yer ?
nuharasduhaayaz BirAlparslanAnnesi tomruk magnet evi çok güzel yapiyor ben doğum günlerde 40 mevlutunde falan yatırmıştım ogullarima tavsiye ederim
Prensannesiyimm BirAlparslanAnnesi Resimli magnet diye site var uygulaması da çıkmış hem kaliteli hem çok hesaplı tavsiye ederim
Mucizem_0809 BirAlparslanAnnesi https://www.fotomagnet.net/Magnet-Acacak-Dogumgunu-ul297.html bak linki koydum daha büssürü var
BirAlparslanAnnesi Leyla0613 Mucizem_0809 ikiKudurukAnnesi ya doğum günü magneti için çok az seçenek var sayfalarında siz nasıl yaptırmıştınız acaba ?
Mucizem_0809 BirAlparslanAnnesi bizim temamız fil di afişini vs hep ordan yaptırdım 200 e yakın seçenek var siz hangi temayı düşünüyorsunuz ki🤔
BirAlparslanAnnesi Mucizem_0809 ben sade bişe istiyorum aksine 😂 ama seçenekleri arasında götemeyince acaba yaparlarmi ki dedim
BirAlparslanAnnesi Mucizem_0809 ben sadece magnet alanına baktım 5-6 seçenek olunca bilemedim afiş seçeneklerinede bakayım iyi dediniz ordan seçersem yaparlar belki
Mucizem_0809 BirAlparslanAnnesi canım onlara tıklayınca içindede alt gruplar var ☺️☺️ sadece 5 6 adet değiller