Gizemciim1 Merhaba owli 2.7 uyku tulumu almayı düşünüyorum. Doğuda yaşıyoruz ve burası çok soğuk. Uyku tulumlarinin içine ne giydiriyorsunuz bilgilendirir misiniz bu konuda hiç bir fikrim yok
Lilababymom Gizemciim1 uyku tutumlarının içine hangi oda sıcaklığında ne giydirilmesi gerektiği yazıyor etiketinde. Odanın sıcaklığını bilmek lazım buna doğru cevap vermek için. 2.5 tog için 15 17 derece arası pijama giydirmek gerekiyor 18 21 arasi zibin. Siz de alırken açıklamalara bakabilirsiniz
Mircet Gizemciim1 odanın derecesine göre giydiriyorum içinden kart çıkıyor zaten ona göre bakarsın canım
eceozdemir1811 Ben Adana’daki yaşıyorum 1 .6 tog bizimkisi içine ince pjama takimi veya kilotlu çorap ve uzun kollu zihin giydiriyorum
Lidya-t eceozdemir1811 Dazla değil mi ya .Kilotlu çorap hele bebeği çok rahatsız eder kan akılı yavaşlar İstanbul Adana dan daha soğuk sadece sının artı tulumla yatırıyorum
eceozdemir1811 Lidya-t sadece tulumla yatırmam için tog değerini yukseltmem gerekiyor sürekli külotlu çorap değil tabiki çok soğuk günlerde giydiriyoruj onun dışında ince bir pjama takimi giydiriyorum yatak odamız soğuk oluyor malesef