baloglusss Iscan doktor önerisiyle aldım asla erimiyor yapısı çok katı bebeğim sevmedi müşteri hizmetlerini aradık biberon değiştirin diyor neden değiştireyim hipp kullanıyorum gazı bilmem de kabızlığı var bebeğimin umarım geçer 🤷🏻♀️
tarcinlisahlep Iscan 5. Aydayız kullanıyoruz biz gaz yapmıyordu ilk zamanlarda da. Aptamil ve hipp denedik evolvia da karar kıldık. Her mama her çocuğa iyi gelmiyor. İnşallah size iyi gelir
YorgunAnneyimvesselam57 Iscan ben kullanmadim benim bebegimde kolikti ama.evolviayi baya met ediyolardi ben pahali die alamiyodum hipp qlirdim iyide geldiydi
YorgunAnneyimvesselam57 Iscan dene tabi ama tavsiyem arkasinda yazan vitamin degerlerine bak mamalrin hangisinde yuksekse onu kullan derim ona gorede faydao olur bebegede
tarcinlisahlep baloglusss hipp kullanıyorduk bizde öyle kötü kabız oldu ki kızım. Fitil kullanmak zorunda kaldık ve o zaman çok çok küçüktü. Hemen değiştirdik
tarcinlisahlep baloglusss çok şaşırdım hem plastik hem cam biberonda kullandım evolvia yı kullandığım mamalar içinde en hızlı eriyeni o. Aptamil golden goat, sma deneyebilirsiniz
baloglusss tarcinlisahlep bende de tam tersi hipp daha çalkalamasan eriyor kendi kendine ama bebeğim kabız. Yorumlarda bebelac gold gördüm bir de onu deniyim hippin kabız yaptığı bebeklere iyi geliyormuş
Berkinannesii Iscan Merhaba ben kullanıyorum bebeğim çok gazlı bir bebek evolvia bize iyi geldi gaz sorunumuz azaldı. Bir de çok güzel eriyor birçok mama denedim en güzel eriyen evolvia
Iscan Berkinannesii bebeğim malesef beğenmedi 2 gundur diğer mamaları da almadı bi akşam içti bu gun tekrar aptamile donduk