EmineBerra Kizlar yarin ehliyet sinavim var yakin zamansa giren varmi nasil kolaymi biraz heycanliyim yardimci olun bana
Bozzzzy EmineBerra ben bu sene aldım canım çok kolayda hocalar biraz çok konuşuyor yardım etmek istiyorlar aslında ama kafa karıştırıyorlar dikkat et
Narenur EmineBerra kuzenim ve erkek kardeşim girdi. Kuzenim 3 sınavda da kaldı erkek kardeşim tek seferde geçti. ☺️
Zeynep17 EmineBerra geçmiş yıllarda sorulan soruları incelediyseniz o tarz sorular çıkıyor. Ben bi kez kitaba bir kez de çıkmış sorulara bakıp girmiştim 98 aldım. İnşallah siz de çabucak geçersiniz. 🌸
Milena11 EmineBerra çıkmış soruları çözdüysen soruları da dikkatli okursan geçmeme şansın yok geçen hafta girdim bende 90 aldım sadece 1 gün önce çıkmış sorulara baktım 1 saat
EmineBerra Naz1905 Bozzzzy ay vallami canim ya cok saol biraz heycanliyim zor cikar diye korkuyrm netten cozumce 74 86 bqzende 90 aliyrm gecermiyim bilmiyrm
Narenur EmineBerra Kuzenim 2 kere 68 le kaldı. Nasıl becerdi bilmiyorum ama sorulari okurken dikkatli okumani öneririm. O heyecanla karıştırma çünkü
EmineBerra Milena11 canim ya kolaymiydi evet bayagi ccozdm bende hangi sitedn calismisdn motordn cok cikiyomu peki
Milena11 EmineBerra soru sayıları değişmiyor sabit atıyorum 10 ilkyardım 10 trafik 10 motor gibi 50 soruya tamamlıyor ehliyet hane sayfasından çözdüm
BarlasMomm EmineBerra ben 9 sene once girmistim ama az cok hatirliyorum. Levhalara bak bu gece bide motor kismini oku. Gecmis senenin sorularini cozduysen cok rahat gecersin. Benimde kiz kardesim yarin sinava girecek. Basarilar 🙏