birfincantuzruhu Cali günde 5 damla her zaman aynı saatte verirseniz daha çok etkisini görürsünüz. Ilk 1 hafta çok bisey beklemeyin zamanla düzene giriyor. Ac tok farketmez 🌸
[silindi] Cali Sabah 11 gibi veriyordum ac tok farketmiyo, ilk bir hafta 10 gun falan etki etmedi ama sonrasi bayagi rahatlatti bebikimi 👼 Sifa olsun insallah
BelisMelis411 Cali ben kullandımmgece verılse daha ıyı oluyormuş 4 haftada bıtırmek gerek ki tam 4 haftada bitti doktora gideceğiM 8nde tekrar kullanabılırsın derse alıcam bebegm gazlı bir bebek değil fakat daha rahat etmıştı sanki.
ebrucar1 Her gece uyumadan 9 gibi 5 damla veriyordum ben. Bide eczacı buzdolabına saklayın demişti, kullanmadan 15dk önce çıkarıyordum. Bebeğime iyi gelmişti uyku yapmıştı
BelisMelis411 ebrucar1 acıldıktan sonra dısarıda durabilir dıye biliyordum ben cok sıcak yerde degıl elbette
Neslihan-28 Cali bıogaia probiyotik yanında da gaz damlası kullanırsanız daha etkili olur.biz sap simpleks kullanıyorduk
MomKukuleta Cali sabah 10 da 5 damla😊 oda sıcaklığında durabilir ama ne. Buzdolabına koyuyorum. Hiç birşy olmuyor daha iyi duruyor. Odasıcaklıgnı ayarlayamıyorum o yüzden buzdolabı iyi oluyor. Ve Cok faydalı bir ilaç tek basına gaz ve bagırsak düzenleme için yetiyor bile.