KadirCem Merhaba 25 günlük bebeğim var abisi rahatsızlandı gecen hfta bütün aile hasta olduk bebeğe de geçti öksürüyor kusuyo burnu tıkanıyo dr. Anne sütü verin diyo ama ben de hastayım mama veriyorum ama önerebileceğiniz bişey var mı
srngrcl KadirCem KadirCem hasta olmanız emzirmeye engel değil aksine sütün içindeki antikorlar bebeğinize sizin rahatsızlığınızdan korur çok hastaysanız maskeyle emzirmenizi öneririm
susunbebekuyuyo KadirCem bol bol emzirin şuanda bir salgın var bebeklerde bronşite çeviriyor bende felaket griptim 2 hafta önce evin içinde hep maskeyle dolaştım yatarken bile çıkarmadım emzirmeyi asla bırakmayın anne sütü bebeğinize şifadır
KadirCem Serapdnz yok sütüm var çok şükür ama ben de hastayım ya daha cok hasta olmasın benim hastalığım da geçmesin ona diye vermedim
srngrcl KadirCem merhaba ben çok araştırdım hastalık sütten bebeğe geçmez süt o kadar mucizevi ki sizin hastalığınızdan bebeği korumak için form değiştirir doktorunuzu dinleyin sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz
Serapdnz KadirCem arkadaş açıklamış zaten emzirmeniz onun için daha iyi 😌 çok geçmiş olsun en kısa sürede atlatırsınız umarım 🙏 aktarlarda satılan bir şey var günlük diyorlar bizim burda onu bir araştırın isterseniz
Eyynurr susunbebekuyuyo gribi nasıl atlattınız acaba malum emzirirken parol harici bir ilaç kullanılmıyor bende şuan gribim C vitamini almaya çalışıyorum bol bol ama