AhMeh 2 Aralık Oğlumun doğum günü . Evde kendimce balon zinciri falan hazırlamak istiyorum . Önereceğiniz bi sayfa var mı? Sizler yaptıysanız görme şansım var mı ? 😊
birfincantuzruhu AhMeh 2 aralık benim doğum günün 🤭🙈 28 kasımda oğlumun doğum günü ben patron bebek konsepti yapicam balon zinciri afiş pasta ikramliklar mısır kutusu vs olacak 🥰🥰
Med AhMeh trendyoldan aldım balonları,balon zinciri içindeydi şişirdim taktım,kolay oldu . Yarın doğum günümüz bizimde
AhMeh birfincantuzruhu Sağlıkla yaşayın inşallah 😍🎈 nerden alacaksınız önereceğiniz bi sayfa var mı ?
birfincantuzruhu AhMeh teşekkürler 🥰 trendyoldan aldım bi kısmını bi kısmınıda bulunduğum şehirden aldım
Bonnusimo Med merhaba bende post açmıştım ama yorum yazmadı kimse tüle Yada duvara nasıl sabitleyebilriim balon zincirini aksamdan yapıcM bende ama düşer diye korkuyorum uzun süre kalıcı ne yapabilirim
Med Bonnusimo merhaba postunuzu görmedim. Bende bu akşam perdeye takacağım. Bant veya iğne ile deneyeceğim
Noname21 AhMeh ben 1 yas için parti dükkanım sitesinden almıştım. Yine ordab alacağım ama balon zinciri istemiyorum ugrastiriyor balon standı alacagim
AhMeh Noname21 Evet uğraştırıcı bişeye benziyor ama çok güzel duruyor 😍🎈Teşekkür ederim hemen bakayım ❣️
RasayiAA AhMeh ben böyle yaptım çok uğraştırmadı. Balon satan yerlerden aldım balonu vs. Pasta altını da köyden getirttim 😁