burculitta Hanımlar merhaba, Bebeğim 4.5 aylık. 2 hafta once ise basladim.ise baslamadan ortalama 1 hafta once olmayan uyku duzeni iyice bozuldu.saatte 1 ya da 2 saatte 1 uyanip emmek istiyor.sütüm olmasina ragmen acaba aç mı diyerek mama vermeyi bile denedim.gece 11-12 gibi yatip nerdeyse aaat basi uyanip sabah erkenden kalkiyor.artık bitmiş durumdayim.çalismasam neyse ama.berbatim... Bir onerisi olan var mi?
Aysnrbztp Instagramdan bebek ve uyku sayfasını takip edin . Yardımcı olacaktır. Bende sizin gibiydim kızım 2 aylık ve uyku egitimi verdikten sonra geceside gündüzüde düzene girdi . İyi günler 😊
Musmutlu Aysnrbztp farkli farkli konulardan konusuyoruz ama ilerisi icin fikir olmasi acisindan bu uyku duzenine nerden basladiniz ? neler yaptiniz ?
Aysnrbztp Öncelikle çok sabırlı olmanız gerekiyor.. Bebeginiz agladıgında yumuşayıp hemen vazgeçmemeniz lazım. Ben ilk önce bunu yapabilir miyim diye kendime sordum. Cesaret topladım ve araştırdım ..dediğim sitenin youtube videolarını izledim ve denemeye karar verdim kiii ilk günde benim bebeğim hemen bu düzene uydu 😄 ve bütün gece bu seferde sevinçten uyuyamadım 😄 ve şuan 7 . Günümüz hala aynı istikrarla devam ediyorum . O rahat uyuyor bende onun rahat uyudugunu bildiğim için bende rahatım..uygulamalı videolarda gösteriyor.. benim anlatmam burdan doğrı olmaz izlerseniz daha etkili olacaktır .