Asilgorkem Merhaba anneler, 2 aylık oğlum sürekli huzursuz gece uyuyor fakat gündüz asla uyumuyor ve uyumaması da değil sürekli ağlıyor gazı kakası yok normal herşey bir çok dr götürdüm ama çözüm bulamadım ne olabilir sizce ?
qetbu Asilgorkem geçmiş olsun oğlum doğduğu gunden bu yana ağlıyor defalarca doktora götürdüm hic birseyi yok. Doktorun dedigi son kelime huy edinmis kendine ve bu arada 10 aylik olduk. Hala ağlıyor
Tugce Asilgorkem gelişimi normalse ağlıyormuş, uyumuyormuş hiçbir doktorun umru olmuyor. Doktor doktor gezdim sabaha karşı 4ten önce uyumaz
Canannn123 Benimde oğlum 2aylık bizimkide öyle özellikle gündüz uykusu hiç yok,tuvalete bile gidemiyorum zor bir durum gerçekten ..Bunlarda geçecek yavrularımızın sağlığı iyi olsun her şey geçecek..🙏🏻🙏🏻
Pentate Benim bebemde 28 günlük oldu uyumadığı süreçte sürekli bağırıyor ağlamada değil böyle boş boş bağırma karnı tok gaz yok derdi tasası yok ama sürekli sinirli ve bağırır pozisyonda doktora sordum dün normal diyor böyle sürecek sanırım