Mom52115 bebeğe yetecek kadar geliyor bir iki kasıkta olsa geliyor sonra bi bakacaksın 5 gelmiş sonra 10 sonra 20 sonra 30 cc sonra birden yükselecek sütun 15. Günden en çok üretildiği zaman olacak o zamanında da dikkat et mastit olma. Memeyi boşalmazsan dibe çöker bakteri üretmeye başlar ve sonu acı dolu günler. Rabbim gönlüne göre versin. Yardımcın olsun inşallah. Yasadiklarimi yaşamazsın inşallah Amin. Bu arada ben doymuyor diye kendimi şartladim ağlıyor diye ac sandım sürekli mama vermeye çalıştım nerden bileyim çocuğun midecik kiraz kadar ufacık bisey 5 cc bile yetiyormuş bende 20 cc vermeye çalıştım😀😀 velhasıl onun doğmadığını dusunerek ben mama verdim ilk 3gun. Gelen sütumu de vermeye çalışıyordum çocuğun midesi büyüdü 15 günlükken 30 cc veriyordum 😀 sonra bizim ki 1 kilo aldı 15 günde düşün 😀😀🤭🤭 tosun pasa oldu Meme almadi benim ki. Sütun hangi günde ne kadar geldiğini iyi bilirim 😊 sıcak duş veya sıcak kompres yap damarlara insin biraz da kıvamı açılır daha çabuk ve kolay çıkar