Ebrar444 Merhaba kızlar benim bebeğim 6 aylık durup dururken nedensiz bir şekilde titreme tutuyor ne yapacağımı bilmiyorum bayada oldu ilk olduğunda geçer demiştim ama 3 ay olacak nerdeyse bilginiz var mı neden oluyor doktora götürmelimiyim ?
Kubraybars Ebrar444 Geçiyor canim korkulacak bir durum yok benim bebeğim de öyleydi ara ara gelirdi titremesi korkmuştum hatta burda post actm falan.. sağlık ocağına götürdüm gayet normal korkmana gerek yok zamanla geçiyor demişti:) gecti de cok şükür yine kontrolünz olduğunda sorarsınız doktora ama sırf bu yüzden goturmenize gerek yok
Limonkizvera Ebrar444 mesela doktora gitmeyi deneseniz? Hadtane ve doktorlar bu tarz durumlar için var çünkü
Aysenes Ebrar444 idrar yaparken oluyor genelde benim oğlumda cok yapardı şuan 14 aylık arada yine yapar. Siz yinede video cekip doktora gösterin.
Kubraybars Ebrar444 ciddi bisy olacağını sanmıyorum ama yinede aklin kalmasin istiyorsan götür Canim insallah bi sorun çıkmaz kalbini ferah tut 🦋
Ebrar444 Dimitrina_kovaceva ben doktora götürcem bence sende götür geç olmadan ben çok geç kaldım inşallah birşeyi yoktur
Dimitrina_kovaceva Ebrar444 ama üşüdünüz zaman oluyor canım bende de oluyor hepimiz üşüyünce ürperiyoruz bi sorun olduğunu sanmıyorum senin bebeğinin uzun mu sürüyor ki titremesi
Saripapatyammm Ebrar444 Doktorum kücük cis titreme yapar , vucut isi düsüsü titreme yapar demisti. Ama donuyor ve odak kaybi gibi bir an yasiyorsa videoya al demisti.
Ebrar444 Saripapatyammm demekki herkeste oluyor ben sadece benim çocuğumda oluyor sandım inşallah birşeyi çıkmaz dua edin
Saripapatyammm Ebrar444 Insallah canim 🌸 gozlerine dikkat et daha cok kucukmus ama gene anlarsin seni duyuyormu o onemliymis