Asl90 Kbr46 resim yok ama kan varsa kakada alerjidir. Doktora götürün emziriyorsanız sizi diyete sokar
Kedidirokedi Kbr46 genelde kakada kan olursa süt ve süt ürünlerine alerjisi çıkıyor bi doktora gidip kan tahlili yaptırın
VERA19 Happyanne123 Merhaba annemiz, forum kuralları gereği hassas içerikli görsel paylaşmak yasaktır. Fotoğraf ekleyeceğiniz zaman postunuz silinecektir.Anlayışınız için teşekkür ederim 🌸
Kbr46 34_21_23 dünden beri çok zorlanıyordu kaka yaparken Demir ilacına başladık ondan mı acaba kaka yapamıyor dedim Haftasonu girdiği için doktora götüremem diye buradan paylaşım yapmak istedim
34_21_23 Kbr46 elinizle ayırıp popo deliğini bi kontrol edin eğer bişey yoksa takip edin devam ederse alerji olabilir
Kedidirokedi Kbr46 çocuğa gaita testi yaptırmak istiyorum diyin çocuk doktoruna gidip kakasında kan var derseniz zaten yapar kakalı bezini en geç yarım saat içinde laboratuvara vermeniz gerekiyor yarım saati geçerse bir işe yaramıyor
Meyvebicagi Kbr46 makatta çatlakta olabilir ya da alerjiden. Bazen olur öyle şeyler devamlılığı varsa sıkıntı. Ama makatta çatlak biraz daha sıvı oluyor taze kan bildiğim kadarıyla