surass Ek gıda olayı yanlış anlamışsınız siz sanirim 🙄 Bilmiyo olmak çok doğal bende bilmiyorum araştırıyorum, öğreniyorum. Ama danino verilmiceğinide biliriz dimi?
nilimsi Yagmur58 danino sağlıksız evde kendi yoğurdun kendin yap onu ver. Hayatım kaç yaşındasın genç mi annesin
surass Yagmur58 öyle düşünürsek önceden bizi pirinç unu, bebe bisküvisiyle,balla büyütmüşler ve bunların hepsi belli bi dönemden önce kesinlikle verilmemeli. Özellikle paketli gıdalar
nilimsi Yagmur58 canım onda şeker var ve ilk 1 sene bebeklerimiz şeker ve tuzla tanışmamalı ayrıca birsürü tatlandırıcı koruyucu maddeler var. İnstagramda bir sürü ek gıdayla alakalı hesaplar var elimizde İnternet var Dr ların videoları var bir sürü YouTube da aç oku seyret bilgiye ulaşmak ne kadar kolay. Danone yi bırak bebeğime ben kendim yemem
Yagmur58 surass vallahi bilmiyorum bakalım araştırıyorum işte öyle çok da degil verdiğim çay kasiginin ucuyla
surass Yagmur58 bence bi ek gıda kitabı edinin. İnternetten sürekli okuyun. Ne verilmeli, ne verilmemeli. Her şey detaylı şekilde var artık elimizin altında