Sedaaay Bebeği bu yaşlarda üstünü açan varmı ayaklarıyla tepiniyor açıyor gece gündüz üstünü örtmüyorum uyuturken uyuduktan sonra örtüyorum ancak gece de açıyor napsam kızlar hasta olcak diye korkuyorum 🙁
SelimSongur Sedaaay benim oğlum 2 ay 12 günlük sıkı kundağını açıyor gece bir bakıyorum üstü başı açık 😂
Egecim Sedaaay 2 aylık olmasına rağmen açıyor😂 sıcaklıyo herhalde her zaman yapmıyo benim ki basen müslini bile istemiyo
Sedaaay SelimSongur ayaklarını havaya kaldırıp yorganı atıyor üstünden büyük insan gibi ya yorgan birde battaniye örtüyorum ikisiinide üstünden anında atıyor istemiyor napcam bilmiyorum bugün burnu fısıldıyordu 🤭
Tuba Sedaaay benim oglum da 4 ay 2 günlük ve yaklasik 3 haftadir aciyor üstünü. Uyku tulumuyla uyutuyorum bende artik😅
Ayseninanasi Sedaaay kız benimki 26 günlük kollarıyla aşağıya itiyor battaniyeyi mecbur kundak yapıyorum onda da çok terliyor 😂
gizanne @Sedaaay Ben korkudan örtemiyordum 1 aylıkken battaniyeyi üzerine çekiyordu. 2 aylıktan beri de üzerinden atıyor ayağıyla tepinip. Kışı hiç sevmiyordu hatta üzerini örtünce ağlıyordu. Neyse ki hava ısındı. 😂